Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Tαξίδεψε ντυμένος αρκούδος για να κάνει έκπληξη στην κοπέλα του και… την βρήκε αγκαλιά με άλλον

   Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένας άτυχος άντρας που φόρεσε μια στολή αρκούδου να κάνει έκπληξη στην κοπέλα του και την είδε με άλλον άν...

  



Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένας άτυχος άντρας που φόρεσε μια στολή αρκούδου να κάνει έκπληξη στην κοπέλα του και την είδε με άλλον άντρα.

Αποφάσισε να φορέσει στολή αρκουδάκι με ένα τεράστιο κεφάλι για την περίσταση. Το περιστατικό έγινε viral στο Twitter, αφού μοιράστηκε από τον χρήστη @T_Radiosonde, ο οποίος δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες του περιστατικού.Διαβάστε επίσης:

Ένα βίντεο του συμβάντος δείχνει ότι ο άνδρας βγάζει το κεφάλι της στολής, ενώ σε εκείνο το σημείο η κοπέλα ξαφνικά τον παρατηρεί και αφήνει την αγκαλιά του άλλου άντρα για να τρέξει πίσω από τον φίλο της, που έφυγε απογοητευμένος, προσπαθώντας να του προσφέρει αγκαλιά. Εν τω μεταξύ, ο άντρας φόρεσε ξανά το κεφάλι της στολής, πιθανώς για να κρύψει τα δάκρυα του.

Προφανώς, επειδή αυτό είναι το διαδίκτυο, τίποτα δεν μπορεί να επαληθευτεί επακριβώς. Αλλά αρκετοί χρήστες του Reddit ισχυρίζονται ότι ο άντρας με τη στολή επέστρεψε σπίτι μετά από στρατιωτική θητεία και απλά ήθελε να κάνει έκπληξη στη φίλη του.

Ένας χρήστης του Reddit, ο ismokecrayolas, ισχυρίστηκε ότι είναι φίλος του άντρα που φορούσε τη στολή, γράφοντας: «Ο τύπος που τον απάτησε η κοπέλα του είναι στενός μου φίλος. Τον έβγαλα έξω για ζεστό ρόφημα και μπύρα. Αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα από σχέσεις. Θα τον συνεφέρουμε». Ο ίδιος φίλος ισχυρίστηκε επίσης ότι ο άντρας στο κοστούμι με τη στολή έβγαζε επιπλέον χρήματα εκτός από την κανονική δουλειά του, βγάζοντας φωτογραφίες με ανθρώπους με την στολή του στο κέντρο της πόλης.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.