Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Οι τούρκοι μας καίνε... Και το έχει ομολογήσει ο πρώην πρωθυπουργός της τουρκίας Μεσούτ Γιλμάζ...

Αν υπάρχει κάποιος που έχει χρησιμοποιήσει το “ασύμμετρο όπλο” των πυρκαγιών, αυτός δεν είναι άλλος από το τουρκικό παρακράτος, όπως είχε πα...





Αν υπάρχει κάποιος που έχει χρησιμοποιήσει το “ασύμμετρο όπλο” των πυρκαγιών, αυτός δεν είναι άλλος από το τουρκικό παρακράτος, όπως είχε παραδεχτεί, σε ανύποπτο χρόνο, ο ίδιος ο πρώην πρωθυπουργός της γείτονος Μεσούτ Γιλμάζ.

Το τουρκικό παρακράτος, οι Γκρίζοι Λύκοι, το οργανωμένο έγκλημα, φανατικοί ισλαμιστές από τα χρόνια της φρικτής Χεζμπολάχ (καμία σχέση με την λιβανέζικη) είναι γνωστό πως έχουν στήσει ένα κοινό “μαγαζί” στην Τουρκία, απλώς τώρα οι ισλαμιστές έχουν το πάνω χέρι ένεκα Ερντογάν. Το “μαγαζί” αυτό περιλαμβάνει δολοφονίες Κούρδων και Αριστερών, εμπόριο όπλων και ναρκωτικών, αλλά και εμπρησμούς ελληνικών δασών, την δεκαετία του ’90!

Γκρίζοι Λύκοι και μαφία

«Εμείς κάψαμε και τα ελληνικά δάση» είχε δηλώσει ο Γκρίζος Λύκος Χαλούκ Κιρτσί, για να υπενθυμίσει τις “πατριωτικές” του υπηρεσίες, ένεκα του “αχάριστου” τουρκικού κράτους που τον είχε κατηγορήσει για σωρεία δολοφονιών το 1988. Λίγο μετά είχε έρθει και η αντίστοιχη ομολογία του διαβόητου μεγαλομαφιόζου και “star” των τουρκικών social media Αλαατίν Τσακίτσι. Είναι αυτός που αποφυλακίστηκε στα πλαίσια ενός νόμου αποσυμφόρησης των τουρκικών φυλακών λόγω… κορονοϊού, αν και οι “κακές γλώσσες” μιλούν για ρουσφέτι του Ερντογάν στον αρχηγό των Γκρίζων Λύκων Μπαχτσελί, ο οποίος είναι προσωπικός φίλος του Τσακίτσι.

Ο Τσακιντζί είχε παραδεχτεί πως η συμμορία του έβαζε φωτιές στα δάση του Ανατολικού Αιγαίου, προκειμένου το τουρκικό κράτος να κάνει τα “στραβά μάτια” στις βρωμοδουλειές του με το εμπόριο ναρκωτικών. Παλιός “πιστολέρο” των Γκρίζων Λύκων, έχοντας κάτσει μόλις έναν χρόνο φυλακή για 40(!) δολοφονίες Αριστερών και Αλεβιτών, ο Τσακιντζί υπήρξε το αγαπημένο “παιδί” του τουρκικού παρακράτους, όπως ήταν και ο γνωστός μας Σεντάτ Πέκερ.

Βέβαια σε αντίθεση με τον Τσακιντζί που έχει μετατραπεί σε πιστό “μαντρόσκυλο” του Ερντογάν, σε σημείο που να προθυμοποιείται να «πυροβολήσει» τους διαμαρτυρόμενους φοιτητές του Πανεπιστημίου του Βοσπόρου, ο Πέκερ έχει καταφύγει στα Εμιράτα και έχει γίνει το “αστέρι” του τουρκικού Youtube με απανωτά βίντεο στα οποία ομολογεί τις εγκληματικές του υπηρεσίες, εμπλέκοντας το καθεστώς Ερντογάν, ακόμα και τον πανίσχυρο υπουργό Εσωτερικών της γείτονος Σουλεϊμάν Σοϊλού.

Πάντως “κρατά χρόνια αυτή η κολόνια” της θεωρίας της «τρομοκρατικής συμμαχίας» Ελλάδας και PKK, ήδη από τις κυβερνήσεις των κεμαλιστών που μιλούσαν για «στρατόπεδα εκπαίδευσης Κούρδων τρομοκρατών στο Λαύριο». Εσχάτως την επαναλαμβάνουν και σύμβουλοι του ίδιου του Τούρκου προέδρου, όπως ο γνωστός προπαγανδιστής Φαχρετίν Αλτούν.

Κάτι τα αρνητικά μηνύματα των δημοσκοπήσεων, κάτι που η πτώση της λίρας έχει κάνει τους Τούρκους να λένε “το ψωμί-ψωμάκι” (κυριολεκτικά), οι Έλληνες και Κούρδοι “βάρβαροι” είναι “κάποια λύσις”, ένεκα της ανικανότητας ενός καθεστώτος, που ενώ οραματίζεται να συστήσει την Οθωμανική Αυτοκρατορία μέχρι το… διάστημα, την ίδια στιγμή δεν έχει πιλότους να πετάξουν τα πυροσβεστικά του αεροσκάφη!



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.