Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Βρέθηκε και ΕΡΧΕΤΑΙ το «αντίδοτο» για τους S-400... Πως οι αντι-ραντάρ πυραυλοι AGM-88E AARGM θα ανατινάξουν τους ρωσικούς πυραύλους της τουρκίας πριν εντοπιστούν!

Μία ακόμη σημαντική προμήθεια περιείχε το «πακέτο» των εξοπλιστικών που έλαβε την έγκριση της Ειδικής Επιτροπής της Βουλής. Η Ελλάδα θα...





Μία ακόμη σημαντική προμήθεια περιείχε το «πακέτο» των εξοπλιστικών που έλαβε την έγκριση της Ειδικής Επιτροπής της Βουλής.

Η Ελλάδα θα προσθέσει στο οπλοστάσιό της τους πανίσχυρους αντι-ραντάρ πυραύλους AGM-88E AARGM, που αποτελούν «απάντηση» για τα ρωσικής κατασκευής αντιαεροπορικά συστήματα S-400 της Άγκυρας. 

Αν και η πραγματική εμβέλειά τους αποτελεί απόρρητη πληροφορία, εκτιμήσεις κάνουν λόγο για βεληνεκές μεγαλύτερο από τους S-400.

Αυτό σημαίνει ότι ένα αεροσκάφος μπορεί να εξαπολύσει το βλήμα χωρίς να κινδυνεύσει από τον αντιαεροπορικό πύραυλο, και στη συνέχεια ο AGM-88E θα ακολουθήσει την πηγή εκπομπής ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας, δηλαδή το ραντάρ των S-400, και θα το εξουδετερώσει.

Η Πολεμική Αεροπορία είχε την παλαιότερη έκδοση στο οπλοστάσιό της, ωστόσο ο αναβαθμισμένος AGM-88E έχει πολύ μεγαλύτερο βεληνεκές και η αποδέσμευσή του από τους Αμερικανούς αποτελούσε διακαή πόθο του Αεροπορικού Επιτελείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.