Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αιγάλεω: Καταδίωξη κακοποιών μετα απο διάρρηξη οικίας- Προσέκρουσαν σε κολώνα και διέφυγαν πεζή

Πληρώματα της Άμεσης Δράσης εντόπισαν και ακολούθησε καταδίωξη κλεμμένο όχημα στο οποίο επέβαιναν σεσημασμένοι κακοποιοί μετά από διάρρηξη ...



Πληρώματα της Άμεσης Δράσης εντόπισαν και ακολούθησε καταδίωξη κλεμμένο όχημα στο οποίο επέβαιναν σεσημασμένοι κακοποιοί μετά από διάρρηξη σε διαμέρισμα

Οι αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν όχημα το οποίο απασχολούσε ως κλεμμένο (20/06), και με ενημέρωση Κέντρου ξεκίνησαν καταδίωξη.

Ο οδηγός του υποπτου οχήματος με επικίνδυνους ελιγμούς, κινήθηκε στη Λεωφόρο Θηβών, παραβιάζοντας ερυθρούς σηματοδότες με τα πληρώματα της Άμεσης Δράσης και τα δίκυκλα της ΔΙ.ΑΣ. να ακολουθούν την καταδίωξη.

Στην οδό Πάτμου στο Κερατσίνι, ο οδηγός του υποπτου οχήματος εχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε κολώνα όπου ακινητοποιήθηκε. Σε προσπάθεια διαφυγής οι δράστες εγκαταλειψαν το κλεμμένο όχημα στο οποίο επέβαιναν και αποχώρησαν απο το σημείο.

Μέσα στο κλεμμένο όχημα, οι αστυνομικοί κατεσχεσαν κοσμήματα και ένα laptop. Τα κλοπιμαία ειχαν αφαιρέσει νωρίτερα οι δράστες από διάρρηξης διαμερισματος επί της Θάσου στο Αιγάλεω.

Το αυτοκίνητο έχει μεταφερθεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της Αστυνομίας για ιχνηλάτηση ωστε απο ευρήματα DNA και αποτυπώματα οι Αρχές εκτιμούν ότι θα ταυτοποιήσουν τους δράστες της διάρρηξης.

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Δυτικής Αττικής.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.