Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Εμπρηστική επίθεση στoν Real Fm - Από αεραγωγό εξαπλώθηκε η φωτιά στο κτήριο

  Στο κτήριο βρέθηκαν υπολείμματα από γκαζάκια - Απεγκλωβίστηκε εργαζόμενη - Εκτεταμένες ζημιές από την πυρκαγιά Πυρκαγιά εκδηλώθηκε γύρω σ...

 




Στο κτήριο βρέθηκαν υπολείμματα από γκαζάκια - Απεγκλωβίστηκε εργαζόμενη - Εκτεταμένες ζημιές από την πυρκαγιά

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε γύρω στις 3 τα ξημερώματα στο κτήριο που στεγάζεται ο ραδιοφωνικός σταθμός Real FM 97,8 και η εφημερίδα Real News στη συμβολή της λεωφόρου Κηφισίας με την οδό Παρνασσού στο Μαρούσι

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, στην είσοδο του κτηρίου άγνωστοι τοποθέτησαν μηχανισμό με τρία γκαζάκια, ο οποίος και εξερράγη. Αρχικά προκλήθηκε μικρή φωτιά στην είσοδο από την έκρηξη, ωστόσο λόγω ενός αεραγωγού γρήγορα επεκτάθηκε στον τρίτο όροφο του κτηρίου, προκαλώντας πυρκαγιά και εκτεταμένες ζημιές.

Εργαζόμενη που βρισκόταν στο κτήριο εκείνη την ώρα, κατέβηκε με τη βοήθεια των πυροσβεστών από το κλιμακοστάσιο και διακομίστηκε με αναπνευστικά προβλήματα σε νοσοκομείο, προκειμένου να της παρασχεθούν προληπτικά οι πρώτες βοήθειες.

Οι μεγάλες ζημιές έχουν προκληθεί στον τρίτο όροφο, αλλά υπάρχουν αρκετές και στους άλλους δύο. Η εργαζόμενη που απεγκλωβίστηκε από το κτήριο ήταν στον πρώτο όροφο όπου είναι τα γραφεία του ραδιοφωνικού σταθμού. Αυτή την ώρα αναμένεται κλιμάκιο του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών (ΤΕΕΜ) της ΕΛΑΣ, το οποίο θα ερευνήσει τον χώρο για να διαπιστώσει αν υπάρχουν και άλλοι μηχανισμοί, εκτός από αυτόν που ήδη έχει εντοπιστεί.

Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο περίπου 2 ώρες αργότερα, από 18 πυροσβέστες που βρέθηκαν στο σημείο με έξι οχήματα.

Την προανάκριση για την υπόθεση θα αναλάβει πιθανότητα η Κρατική Ασφάλεια.

Οικονόμου: Ο εμπρησμός στα γραφεία του Real Group αποτελεί μία πράξη καταδικαστέα

«Ο εμπρησμός στα γραφεία του Real Group αποτελεί μία πράξη καταδικαστέα. Όποιος νομίζει ότι με αυτόν τον τρόπο θα πλήξει την ελευθερία του Τύπου, πλανάται πλάνην οικτράν», τονίζει, σε δήλωσή του, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

«Η κυβέρνηση στέκεται σταθερά δίπλα στα Μέσα Ενημέρωσης και τους εργαζόμενους σε αυτά, ανυποχώρητα απέναντι σε όσους αντιμάχονται την ελεύθερη έκφραση», προσθέτει ο κ. Οικονόμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.