Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σε εξαιρετική κατάσταση τα πρώτα Marder 1A3 για την Ελλάδα, επιστρέφει η Επιτροπή του Ελληνικού Στρατού

Επιστρέφει άμεσα από τη Γερμανία η Επιτροπή που είχε σταλεί στη Γερμανία για την εξέταση των τεθωρακισμένων οχημάτων μάχης (ΤΟΜΑ) Marder 1A...




Επιστρέφει άμεσα από τη Γερμανία η Επιτροπή που είχε σταλεί στη Γερμανία για την εξέταση των τεθωρακισμένων οχημάτων μάχης (ΤΟΜΑ) Marder 1A3. Τα πρώτα οχήματα που εξέτασαν κυριολεκτικά σε χρόνο dt οι αξιωματικοί του ΕΣ, είναι σε εκπληκτικά καλή κατάσταση, και το μόνο που χρειάζεται είναι να μεταφερθούν σιδηροδρομικώς στην Ελλάδα προκειμένου να ενισχύσουν τις δυνάμεις μας.

Τα πρώτα οχήματα, που ανακατασκεύασε η γερμανική Rheinmetall στις εγκαταστάσεις της, είναι πλήρη, ελεγμένα, με πιστοποίηση από γερμανικές υπηρεσίες, και έτοιμα προς μάχη. Τα οχήματα αυτά θα έρθουν Ελλάδα, και στη θέση τους η Ελλάδα θα στείλει ισάριθμα ΒΜΡ-1 από τα ελληνικά αποθέματα.

Τα πρώτα οχήματα μάλλον θα έρθουν Ελλάδα μέσα στον Ιούλιο, με τρένο, αφού με τη σειρά τους Γερμανοί επιθεωρήσουν τα ελληνικά ΒΜΡ-1 που θα σταλούν. Εκεί ίσως υπάρξει και κάποιο “πρόβλημα”, καθώς όπως πολλές φορές έχουμε πει, τα οχήματα σε ελληνική υπηρεσία είναι σε πολύ κακή κατάσταση.

Μια μικρή παρατήρηση πριν κλείσουμε το άρθρο αυτό της πολύ σημαντική είδησης. Το που θα καταλήξουν τα Marder 1 θα επιτρέψουμε να το αποφασίσει ο ΑΓΕΣ και οι Επιτελείς του. Κάποιοι, προσπαθώντας να κάνουν αντιπολίτευση, ισχυρίζονται πως φεύγουν τα ΒΜΡ-1 αλλά εκεί δεν αντικαθίστανται με τα Marder 1, αλλά με άλλα οχήματα (πχ Μ1117). Θα ζητήσουμε λοιπόν από τους Γκουντέριαν της Ελλάδος, να αφήσουμε στους επαγγελματίες να καθορίσουν το που θα σταλεί τι. Αν έχει ο κάθε “δημοσιογράφος” ή ο κάθε “influencer” άποψη για το τι υλικό θα πάει σε ποια μονάδα, ας το κλείσουμε το μαγαζί.ptisidiastima.com



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.