Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ημαθία: Συγκλονίζει το αντίο στον Ανέστη που αυτοκτόνησε 19 χρόνια μετά την τραγωδία στα Τέμπη

Συγκλονισμένη παρακολουθεί η Ελλάδα τη δεύτερη τραγωδία που βιώνει η περιοχή της Ημαθίας με την αυτοκτονία του 35χρονου Ανέστη Αντωνόπουλου...





Συγκλονισμένη παρακολουθεί η Ελλάδα τη δεύτερη τραγωδία που βιώνει η περιοχή της Ημαθίας με την αυτοκτονία του 35χρονου Ανέστη Αντωνόπουλου ο οποίος έβαλε τέλος στη ζωή του 19 χρόνια μετά το δυστύχημα στα Τέμπη που το 2003 είχε στοιχήσει τη ζωή σε 21 συμμαθητές του με τον ίδιο να βγαίνει ζωντανός από τα συντρίμμια.

«Πάτησα κουδούνια, φώναζα Ανέστη... τίποτα. Τον βρήκα στο μπάνιο και το όπλο μέσα στη μπανιέρα με το νερό να τρέχει. Μία χαρά παιδί ήταν» περιέγραψε τις τραγικές στιγμές που εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής ο πατέρας του Ανέστη.

H είδηση έγινε γνωστή με ανάρτηση μέλους της ομάδας στο Facebook «ENA GROUP ΓΙΑ ΤΑ 21 ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ (13-4-2003)» στην οποία ανέφερε: «Απόψε οι συμμαθητές μας θα γίνουν 22 εκεί ψηλά. Δυστυχώς έφυγε από τη ζωή ένας επιζών από εκείνο το θλιβερό ατύχημα. Μια προσευχή για τον Αντωνόπουλο Ανέστη. Καλό παράδεισο!».

Κάτω από την ανάρτηση αυτή έχουν αναρτηθεί συγκινητικά σχόλια για ό,τι συνέβη στον 35χρονο. «Ανεστάκο μου .... Ήμασταν εκεί μαζί σου ... κάποτε αποχαιρετήσαμε όλοι μαζί τα αδερφάκια μας κ τώρα ξανά ζήσαμε την ίδια στιγμή να αποχαιρεταμε εσένα. Θεέ μου σε εμπιστεύομαι, μην τον χωρίσεις από τους υπόλοιπους. Σας παρακαλώ όλους να προσευχηθείτε να σωθεί η ψυχούλα του» γράφει το ίδιο άτομο που μετέφερε τη θλιβερή είδηση.

«Τα παιδιά ήταν σε τρυφερή ευαίσθητη ηλικία. Οι εικόνες που αντίκρυσε οι φίλοι η συμμαθητές που έχασε ο πόνος χάραξαν και κατέστρεψαν την παιδικές ψυχές αυτόν τον παιδιών και όχι άδικα.. κάποια είχαν την δύναμη και την στήριξη κάποια άλλα όχι και το αποτέλεσμα φάνηκε... λυπάμαι αφάνταστα και νιώθω πόσο δύσκολα χρόνια πέρασε αυτό το παιδί.... . πονάει η ψυχή μου... Κουράγιο στην οικογένεια κρίμα.. . άδικο... Καλό ταξίδι και ηρεμία πλέον στην ψυχούλα του» αναφέρεται σε άλλο μήνυμα.

«21 άγγελοι ήρθαν να συνοδέψουν την βασανισμένη σου ψυχή παιδί μου. Είναι όλοι μαζί σου. Ο Χριστός θα δει τον πόνο σου και θα σε λυτρώσει. ΑΜΗΝ» προσθέτει ένας τρίτος στο συγκινητικό του αντίο.

Ο Ανέστης, ο οποίος ήταν ένας από τους τέσσερις μαθητές που μετά το δυστύχημα νοσηλεύτηκαν στην εντατική, έδωσε τέλος στη ζωή του, με κυνηγετικό όπλο στο μπάνιο του σπιτιού του. Μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος σε νοσοκομείο και λίγες ώρες μετά υπέκυψε στα τραύματά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.