Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σαλταρισμένος Ερντογάν : «Η Αμερική εκτρέφει τρομοκρατικές οργανώσεις ! » και εννοεί τους Κούρδους που μόνοι τους πολεμάνε το ISIS...!!!

Σε δηλώσεις που έκανε ο Ερντογάν μεταξύ άλλων είπε και τα εξής : ¨Η Αμερική είναι υποχρεωμένη να εγκαταλείψει τα ανατολικά του Ευφράτη. Αυτ...



Σε δηλώσεις που έκανε ο Ερντογάν μεταξύ άλλων είπε και τα εξής :

¨Η Αμερική είναι υποχρεωμένη να εγκαταλείψει τα ανατολικά του Ευφράτη. Αυτό είναι το και συμπέρασμα από την διαδικασία της Αστάνα.
…..
Η Αμερική εκεί εκτρέφει τις τρομοκρατικές οργανώσεις. (Κουρδικές εννοεί) Αφού λοιπόν η Αμερική εκτρέφει τις τρομοκρατικές οργανώσεις και εμείς αγωνιζόμαστε ενάντια σε αυτές άρα όταν αποσυρθούν η σταματήσουν να τις εκτρέφουν, τότε αυτό θα είναι κάτι πού θα διευκολύνει τη δική μας δουλειά.

Ερώτηση δημοσιογράφου : Στην Αμερική βγήκε μία απόφαση η οποία συνδέει με όρους την πώληση των f-16. Πώς αξιολογείτε το σημείο στο οποίο έχει φτάσει η διαδικασία ;

Ερντογάν : Οταν εμείς συζητήσαμε αυτά τα θέματα με τον κύριο Μπάιντεν δεν μας έβαλε κάποιον τέτοιο όρο περί Ελλάδας. Το αντίθετο μάλιστα, στην συνομιλία μας που διήρκεσε αρκετά, μιλήσαμε για το πως οι χώρες-μέλη του ΝΑΤΟ πρέπει να προστατεύουμε ο ένας τον νόμο του άλλου. ”
…..
Ο Ερντογάν ανέφερε πως του είπε πως “Θα καταβάλω κάθε προσπάθεια που μπορώ” και συνέχισε λέγοντας :

“Αυτή τη στιγμή δυστυχώς στη Βουλή των αντιπροσώπων αυτή τη δουλειά την κάνουν οι της αντιπολίτευσης. Βλέποντας τις παρούσες εξελίξεις στην πραγματικότητα ένας τέτοιος όρος κατά τη γνώμη μου δεν είναι δεσμευτικός για μας. Αρκεί εκείνοι να πούνε “ΝΑΙ” στην πρόταση μας σχετικά με τα F-16 και να μας δώσουν καινούργια F-16. Άλλωστε αυτά που διαθέτουμε ήδη μπορούμε και τα κάνουμε μόνοι μας συντήρηση. Στο θέμα αυτό δεν έχουμε κανένα απολύτως πρόβλημα. Αλλά φυσικά έχουμε κάποια αιτήματα σχετικά με τα ανταλλακτικά. Αυτοί λοιπόν αποφάσισαν να τα εκπληρώσουν αυτά. Μάλιστα στην Αμερική το Νοέμβριο υπάρχουν ενδιάμεσες εκλογές. Και αυτές είναι σημαντικές. Θα δούμε τι θα φέρουν και αυτές οι ενδιάμεσες εκλογές εκεί. Έρχονται πληροφορίες πως οι Ρεπουμπλικάνοι θα είναι πιο ισχυροί στην γερουσία ενώ την ίδια βαρύτητα θα αποκτήσουν και στη Βουλή των αντιπροσώπων.”

https://www.yenisafak.com




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.