Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

F-35: Τα είδαν όλα οι Αμερικανοί με τους Έλληνες πιλότους των F-16 στις εμπλοκές;

Δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από την κοινή άσκηση POSEIDON’S RAGE 22 στην είχαμε και εκπαιδευτική εναέρια μάχη δύο ελληνικών F-16 Block 5...





Δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από την κοινή άσκηση POSEIDON’S RAGE 22 στην είχαμε και εκπαιδευτική εναέρια μάχη δύο ελληνικών F-16 Block 52+ εναντίον δύο αμερικανικών F-35.



Όπως λέγεται οι Αμερικανοί τα… είδαν όλα στις αερομαχίες από το επίπεδο των Ελλήνων πιλότων οι οποίοι έδειξαν για άλλη μία φορά που είναι από τους καλύτερους του ΝΑΤΟ.

Να σημειωθεί πως η δύναμη των F-35 δεν είναι στις αερομαχίες αλλά στα πλήγματα που μπορούν να προκαλέσουν «αόρατα» και από μεγάλες αποστάσεις

Όταν έρθει αντιμέτωπο ένα F-35 με ένα F-16, τότε αυτό σημαίνει πως το F-35 έχει ήδη χάσει το βασικό του πλεονέκτημα, αυτό του αιφνιδιασμού.

Βέβαια αν τότε μπλέξει και με… Έλληνα πιλότο, τότε ακόμα χειρότερα γι αυτό.



Την ίδια ώρα, να θυμίσουμε πως σε μία άλλη άσκηση, την Frizis Damas 2022 οκτώ ελληνικά F-16 πήγαν στην Κύπρο και το Ισραήλ, γύρισαν και δεν τα… πήρε χαμπάρι κανείς.

Η ισραλοελληνική άσκηση έγινε αιφνιδιαστικά, αφού δεν υπήρχε επίσημη ανακοίνωσή της και οι Τούρκοι δεν… κατάλαβαν τίποτα.

Μαύρη τρύπα η αεράμυνα της Τουρκίας η οποία μαθαίνει ότι συμβαίνει μόνο από τις… ελληνικές ανακοινώσεις. geostratigika.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.