Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πλειοψηφία – Κογκρέσο: Η ΝΑΤΟϊκή «ασυλία» Ερντογάν πρέπει να λάβει τέλος…

Ήταν μία πολύ καλή μέρα η προχθεσινή για την Ελλάδα και την Κύπρο και μία κακή για την Τουρκία, η οποία «κατέβασε» στρατό από λομπίστες στο...





Ήταν μία πολύ καλή μέρα η προχθεσινή για την Ελλάδα και την Κύπρο και μία κακή για την Τουρκία, η οποία «κατέβασε» στρατό από λομπίστες στο Κογκρέσο για να επηρεάσει τους Αμερικανούς νομοθέτες. Απέτυχε, διότι οι ομογενειακές οργανώσεις εργάστηκαν σκληρά όλο το προηγούμενο διάστημα και επειδή σημαντικοί νομοθέτες απέρριψαν τον τουρκικό εκβιασμό.

Του ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ
ΠΗΓΗ: Hellas Journal



Η ψηφοφορία ήταν καταπέλτης για την κατοχική δύναμη και ταυτόχρονα δόθηκε ένα μάθημα στους γραφειοκράτες του Στέιτ Ντιπάρτμεντ που παρέσυραν τον πρόεδρο Τζο Μπάιντεν να υποστηρίξει την πώληση των μαχητικών F-16 στην Τουρκία. Βεβαίως έχει ευθύνη και ο κ. Μπάιντεν, επειδή γνωρίζει καλά τι εστί Τουρκία. Αντιπαθεί τον Ερντογάν και είναι γνωστό.

Ο σημερινός πρόεδρος δεν είναι αυτός που είπε ότι ο Ερντογάν πρέπει να ηττηθεί στις εκλογές και να εγκαταλείψει το πολιτικό σκηνικό της Τουρκίας; Τότε γιατί ακούει τους γραφειοκράτες και πέφτει σε τεράστιες πολιτικές γκάφες; Οι αντίπαλοι του λένε πολλά και διάφορα για την υγεία του, αλλά εμείς αρνούμαστε να δώσουμε υπόσταση στις φήμες.

Σημασία έχει πάντως ότι η Ολομέλεια της αμερικανικής Βουλής έθεσε τους όρους της στον Πρόεδρο Μπάιντεν για να επιτραπεί η πώληση των αμερικανικών αεροσκαφών και στην αναβάθμιση των παλαιών F-16 που διαθέτει η τουρκική πολεμική αεροπορία. Τι περιμένουμε από εδώ και πέρα… ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.