Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Δεν καίνε μόνο τουρκικές σημαίες... Το Εμπορικό Επιμελητήριο της Βαγδάτης καλεί σε μποϊκοτάζ των τουρκικών προϊόντων!

Μετά την επίθεση πυροβολικού που σκότωσε εννέα πολίτες στο KRI, έγινε έκκληση από τον επικεφαλής του εμπορικού επιμελητηρίου στην ιρακινή π...





Μετά την επίθεση πυροβολικού που σκότωσε εννέα πολίτες στο KRI, έγινε έκκληση από τον επικεφαλής του εμπορικού επιμελητηρίου στην ιρακινή πρωτεύουσα Βαγδάτη για μποϊκοτάζ των τουρκικών εισαγωγών στο Ιράκ.

Το Εμπορικό Επιμελητήριο της Βαγδάτης καλεί σε μποϊκοτάζ των τουρκικών προϊόντων

Ο επικεφαλής του Εμπορικού Επιμελητηρίου της Βαγδάτης κάλεσε την Παρασκευή σε μποϊκοτάζ των τουρκικών προϊόντων μετά την επίθεση πυροβολικού που σκότωσε εννέα Άραβες τουρίστες και τραυμάτισε 23 στην επαρχία Duhok, στην περιοχή του Κουρδιστάν του Ιράκ (KRI), στις 20 Ιουλίου.

Τονίζοντας ότι ο όγκος του εμπορίου μεταξύ των δύο χωρών ανέρχεται σε 20 δισεκατομμύρια δολάρια και ότι ένα μποϊκοτάζ θα στείλει ένα ισχυρό μήνυμα ότι το Ιράκ έχει τις δυνατότητες να ανταποκριθεί στις συνεχιζόμενες παραβιάσεις από την Τουρκία, ο Firas Al-Hamdani είπε στο Ιρακινό Πρακτορείο Ειδήσεων (INA) ότι ¨Το Επιμελητήριο καλεί τον ιρακινό ιδιωτικό τομέα να σταματήσει να συνεργάζεται με τουρκικές εταιρείες¨.

Κάλεσε επίσης τον επικεφαλής της Γενικής Ομοσπονδίας Εμπορικών Επιμελητηρίων να εκδώσει οδηγίες προς όλους τους κλάδους να συμμετάσχουν στο μποϊκοτάζ. Ο διμερής όγκος του εμπορίου μεταξύ του Ιράκ και της Τουρκίας έφτασε τα 19,5 δισεκατομμύρια δολάρια το 2021, καθιστώντας το Ιράκ την πέμπτη μεγαλύτερη εξαγωγική αγορά για την Τουρκία με τις τουρκικές εξαγωγές στο Ιράκ να ανέρχονται σε πάνω από 11,1 δισεκατομμύρια δολάρια.

medyanews.net 24/7/2022

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.