Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο από πτώση αεροπλάνου... Πως σώθηκε ο Πιλότος...

   Σοκάρει το βίντεο που δείχνει καρέ καρέ την πτώση του αεροσκάφους αλλά και το πώς κατάφερε να σωθεί ο πιλότος. Το παρ΄ολίγον τραγι...

  



Σοκάρει το βίντεο που δείχνει καρέ καρέ την πτώση του αεροσκάφους αλλά και το πώς κατάφερε να σωθεί ο πιλότος.



Το παρ΄ολίγον τραγικό περιστατικό συνέβη στην περιοχή Σαν Αντρέ στο Βέλγιο. Το βίντεο που ανήρτησε το Skynews στο tik tok και είναι ήδη viral δείχνει το ελαφρύ αεραθλητικό αεροπλάνο, να χάνει ύψος για άγνωστους ακόμη λόγους.

Ο πιλότος που φέρεται να έχει μεγάλη εμπειρία διατήρησε την ψυχραιμία του και άνοιξε το αλεξίπτωτο με το οποίο ήταν εφοδιασμένο το αεροσκάφος προκειμένου να επιβραδύνει την πτώση του και να την ελέγξει.

Οι παρευρισκόμενοι κατέγραψαν το περιστατικό με κομμένη την ανάσα. Μετά από λίγο το αεροσκάφος κατέληξε με τη μύτη στο έδαφος, χωρίς να υποστεί μεγάλη ζημιά. Προς έκπληξη όλων, μετά από λίγο βγήκε ο πιλότος δίχως ίχνος τραυματισμού ο οποίος άρχισε να επιθεωρεί το αεροπλάνο του, προσπαθώντας να βρει τι δεν πήγε καλά.
@skynews A #pilot had a #lucky #escape after the small #plane he was in ‘floated’ down to #earth after it #experienced a mid-flight #emergency #flying #flight #Belgium ♬ original sound - Sky News


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.