Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Οριστικό... Όπως λέμε εδώ και δυο βδομάδες... Δεν θα πάει στα κατεχόμενα ο Ερντογάν για την επέτειο εισβολής! Τι σημαίνει αυτό; Συνάντηση με Πούτιν στο Ιραν...!!!

Θα συναντηθεί σήμερα Τρίτη στο Ιράν με τον αρραβωνιαστικό του Βλαδίμηρο Πούτιν και τον μουλά Αλί Χαμενεΐ που τους κρατάει το φανάρι της Ευρα...




Θα συναντηθεί σήμερα Τρίτη στο Ιράν με τον αρραβωνιαστικό του Βλαδίμηρο Πούτιν και τον μουλά Αλί Χαμενεΐ που τους κρατάει το φανάρι της Ευρασιατικής συμμαχίας...

Απών θα είναι ο Τούρκος Πρόεδρος από την επέτειο της εισβολής στα κατεχόμενα την 20η Ιουλίου καθώς η Κύπρος δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για τις επόμενες ημέρες.

Υπενθυμίζεται πως είχε προκύψει τις περασμένες μέρες έντονη φημολογία που ήθελε τον Ερντογάν να προχωρά στην προσάρτηση των κατεχόμενων περιοχών της Κύπρου την οποία καταγράψαμε και από το stoxos.gr

Όμως εδώ και δυο εβδομάδες με παρεμβάσεις μας έχουμε καταθέσει αξιολογώντας συγκεκριμένες πληροροφορίες πως ο Ερντογάν δεν θα βρίσκεται στα κατεχόμενα στις 20 Ιουλίου.

Στις 10/7 υπό τον τίτλο "Αμφίβολη παρουσία Ερντογάν στα κατεχόμενα στις 20/7... Σχεδόν αδύνατη η φιέστα στο τουρκοκρατούμενο αεροδρόμιο Τύμπου!" γράφαμε πως πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κος Ερντογάν προγραμματίζει επίσκεψη στο Ιράν στις 19 Ιουλίου, με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατό τελικά να μεταβεί στα κατεχόμενα. Ενώ ταυτόχρονα επισημαίναμε την ακύρωση της φιέστας για τα εγκαίνια του κατεχομένου αεροδρομίου Τύμπου...

Την επόμενη όμως επανήλθαμε γνωστοποιώντας ακριβώς τον λόγο, ο οποίος δεν ήταν άλλος από την πιθανή συνάντηση του με τον Πούτιν. Εκείνη την μέρα το Κρεμλίνο ανακοίνωσε ότι ο Ρώσος πρόεδρος θα παραστεί σε τριμερή συνάντηση με τους ηγέτες της Τουρκίας και του Ιράν για συνομιλίες σχετικά με τη Συρία στις 19 του τρέχοντος.

Η συνάντηση των προέδρων της Ρωσίας και της Τουρκίας θα γίνει την επόμενη Τρίτη δηλαδή αύριο, ανακοίνωσε το Κρεμλίνο και θα είναι το δεύτερο ταξίδι του Πούτιν στο εξωτερικό από την έναρξη της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία, στις 24 Φεβρουαρίου. Είχε προηγηθεί ένα ταξίδι στην κεντρική Ασία στα τέλη Ιουνίου.

Αυτό μπορεί να σημαίνει πως σημειολογικά  δεν εκμεταλλεύεται την "ευκαιρία", -κι αφού βέβαια η συνάντηση με τον Πούτιν είναι πιο σημαντική από μια φιέστα- οπότε το μέτωπο που σκοπεύει να ανοίξει με τον Ελληνισμό είναι αλλού κι θα πιθανολογήσουμε βάσιμα, πως θα είναι ίσως κάτω από την Κρήτη, ίσως κάτω από την Κάρπαθο,, με την αποστολή του νέου γεωτρύπανου στις Αρχές Αυγούστου.

Αν δεν συμβεί ούτε αυτό, τότε ο Ερντογάν έχει μετρήσει τις δυνάμεις του και έχει δει ότι δεν τον παίρνει...


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.