Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ωμή πρόκληση στη Θράκη με ξαφνική επίσκεψη του θεωρητικού του Νεο-Οθωμανισμού Νταβούτογλου...!!! «Γη των απογόνων του πορθητή» η Ξάνθη...!!!

Μπορεί ο Ερντογάν να τον έχει αποπέμψει εδώ και χρόνια, αλλά την δική του πολιτική ακολουθεί. Ο Θεωρητικός του Νεο-Οθωμανισμού στην τουρκία ...




Μπορεί ο Ερντογάν να τον έχει αποπέμψει εδώ και χρόνια, αλλά την δική του πολιτική ακολουθεί. Ο Θεωρητικός του Νεο-Οθωμανισμού στην τουρκία είναι αυτός...


Επίσκεψη «αστραπή» πραγματοποίησε την Πέμπτη στην Θράκη, ο πρόεδρος του «Κόμματος του Μέλλοντος»- Αχμέτ Νταβούτογλου, σύμφωνα με την ιστοσελίδα pameevro.gr.

Ο πάλαι ποτέ στενός συνεργάτης του προέδρου Ταγίπ Ερντογάν, και σήμερα «ορκισμένος» πολιτικός εχθρός του, βρέθηκε στην Ξάνθη και στην Κομοτηνή, όπου είχε συναντήσεις με τουρκόφρονα στελέχη της μειονότητας, ενώ επισκέφτηκε τους τάφους του Αχμέτ Σαδίκ και του προσφάτως αποθανόντος Αχμέτ Μέτε.

Ο ίδιος προκλητικά σχολίασε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter πως βρέθηκε στην περιοχή όπου ζουν «απόγονοι του Πορθητή», ενώ «είδε» τουρκικά έθιμα και παραδόσεις στα Πομακοχώρια.

Έγραψε συγκεκριμένα ο Νταβούτογλου, ο οποίος συνοδευόταν από τον βουλευτή Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ Χουσείν Ζεϊμπέκ : «Στην Ξάνθη-περιοχή των απογόνων του Πορθητή αγκαλιάσαμε με τα αδέρφια μας. Επισκεφτήκαμε τον δήμο Μύκης, την Τουρκική Ένωση Ξάνθης και την μουφτεία μας. Εξαλείψαμε την νοσταλγία με επίσκεψη στον Εχίνο που διατηρεί αναλλοίωτα τα έθιμα και τις παραδόσεις μας». Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών και τώρα πρόεδρος του κόμματος GELECEK Αχμέτ Νταβουτογλου επισκέφτηκε την Ξάνθης και έγραψε τα εξής στο τουίττερ :

¨Στην Ξάνθη-περιοχή των απογόνων του Πορθητή αγκαλιάσαμε με τα αδέρφια μας

Επισκεφτήκαμε τον δήμο Μύκης, την Τουρκική Ένωση Ξάνθης και την μουφτεία μας. Εξαλείψαμε την νοσταλγία με επίσκεψη στον Εχίνο που διατηρεί αναλλοίωτα τα έθιμα και τις παραδόσεις μας¨




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.