Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αυτοί απειλούν την Ελλάδα...;;; Τα Μεχμετζίκ εγκαταλείπουν εγκαταλείπουν τους νεκρούς τους, στο πεδίο της μάχης με τους αντάρτες…

 Δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα με σχεδόν άοπλους αντάρτες αν και άρτια εξοπλισμένοι και με αυτόν τον στρατό ως "εργαλείο" οι τουρ...



 Δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα με σχεδόν άοπλους αντάρτες αν και άρτια εξοπλισμένοι και με αυτόν τον στρατό ως "εργαλείο" οι τουρκικές ηγεσίες απειλούν την Ελλάδα... Αυτό ο Στρατός, τα Μεχμετζίκια διαπράττει ότι χειρότερο θα μπορούσε ένας Στρατός προσβάλοντας τους πεσόντες του. 

Ας το καταλάβουν καλά από την "από δω" πλευρά... Δεν μπορεί ο τουρκικός στρατός να αποτελεί "διαπραγματευτικό χαρτί" δηλαδή μέσο εκβιασμού στην Ελλάδα, γιατί δεν το αξίζει..

Στις 7/7/2022 σκοτώθηκε στο Β.Ιράκ σε σύγκρουση με αντάρτες ο Τούρκος καταδρομέας Ναΐμ Καϊγκισίζ.

Προφανώς ο τουρκικός στρατός ΔΕΝ μπόρεσε ούτε την σορό του να πάρει.

Έτσι σε ανακοίνωση τους οι Κούρδοι αντάρτες, δήλωσαν πως έχουν την σορό του θανόντος και κάλεσαν την οικογένεια του, να μεταβεί στο Β. Ιράκ και με έμμεσο τρόπο να τους την παραδώσουν.

Οι Τούρκοι στρατιώτες είναι απλά όργανα για το τουρκικό καθεστώς. Αν μάλιστα πεθάνουν ή αιχμαλωτιστούν, τότε αποτελούν πρόβλημα για το καθεστώς γιατί “αμαυρώνουν” την εικόνα του “ανίκητου στρατού”….

Πηγή : https://www.yenidemokrasi28.net




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.