Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τούρκος αναλυτής θεωρεί απαράδεκτο το χάρτη Μπαχτσελί γιατί έχει εκτός την Θράκη και την Θεσσαλονίκη

Τούρκος αναλυτής: Απαράδεκτος ο χάρτης Μπαχτσελί καθώς έχει εκτός Τουρκίας τη Θράκη και τη Θεσσαλονίκη, υποστηρίζει ο Φατίχ Τεζκάν. Ο δημοσ...





Τούρκος αναλυτής: Απαράδεκτος ο χάρτης Μπαχτσελί καθώς έχει εκτός Τουρκίας τη Θράκη και τη Θεσσαλονίκη, υποστηρίζει ο Φατίχ Τεζκάν.

Ο δημοσιογράφος και αναλυτής Φατίχ Τεζκάν αντέδρασε στον χάρτη Μαχτσελί, ο οποίος περιλαμβάνει ως τουρκικά τα ελληνικά νησιά στα παράλια της Μικράς Ασίας και την Κρήτη.

Ο Φατίχ Τεζκάν, το προφίλ του οποιου στο Twitter έχει κεντρική φωτογραφία με τον Τούρκο πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, υποστηρίζει σε tweet του πως ο χάρτης Μαχτσελί είναι απαράδεκτος γιατί δεν περιλαμβάνει τη Θράκη και τη Θεσσαλονίκη, όπου γεννήθηκε ο Κεμάλ Ατατουρκ.



Είναι γεγονός πως οι Τούρκοι συνεχίζουν ενορχιστρωμένα το σχέδιο τους να βάλουν όσα περισσότερα ζητήματα μπορούν στο τραπέζι.

Οι παράλλογες απαιτήσεις των Τούρκων αν μπουν σε ένα τραπέζει συζητήσεων και όχι απαραίτητα με την Ελλάδα, θα καταλήξουν σε κάτι λιγότερα… παράλογο που όμως για τους ίδιους θα είναι 100% κέρδος.

Δηλαδή, αν αύριο μεθαύριο ο χάρτης Μπαχτσελί μπει σε αντιπαράθεση με τον χάρτη της Σεβίλλης ποιος θα βγει χαμένος; Η Ελλάδα ή η Τουρκία;geostratigika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.