Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ελληνόψυχος μέχρι τέλους... Περικλής Περάκης: Πέθανε ο τραγουδιστής που μεσουράνησε τη δεκαετία του ’70

Ακόμα μια απώλεια μετρά ο χώρος της μουσικής καθώς έφυγε από τη ζωή ο τραγουδιστής Περικλής Περάκης. Τη δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε η τρα...





Ακόμα μια απώλεια μετρά ο χώρος της μουσικής καθώς έφυγε από τη ζωή ο τραγουδιστής Περικλής Περάκης. Τη δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε η τραγουδίστρια, Σου Κύρκου, μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook όπου και δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία από τα πρώτα τους βήματα στο χώρο του τραγουδιού.

«Δυστυχώς έφυγε σήμερα από τη ζωή ο τραγουδιστής με την υπέροχη φωνή Περικλής Περάκης. Καλό παράδεισο να έχει», έγραψε η τραγουδίστρια στον προσωπικό της λογαριασμό.

Το Δ.Σ. της Ένωσης Τραγουδιστών Ελλάδος, σε ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό στο facebook έγραψε: «ΕΦΥΓΕ Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΠΕΡΑΚΗΣ… Το Δ.Σ. της Ένωσης Τραγουδιστών Ελλάδος εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη για την απώλεια και τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΠΕΡΙΚΛΗ… Η εξόδιος ακολουθία θα λάβει χώρα το Σάββατο 23-7-2022 και ώρα 10.30 πμ στο κοιμητήριο Ζωγράφου».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.