Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε 60χρονος με μειωμένο καταλογισμό – Έκλεψε… επτά μπουγάτσες από σούπερ μάρκετ

  Ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών και δέκα ημερών, με τριετή αναστολή, επέβαλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης σε 60χρονο, επειδή ...

 




Ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών και δέκα ημερών, με τριετή αναστολή, επέβαλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης σε 60χρονο, επειδή έκλεψε κατεψυγμένες μπουγάτσες  από σούπερ – μάρκετ και αντιστάθηκε στους αστυνομικούς όταν κλήθηκαν να τον ελέγξουν. Το Δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για κλοπή και βία κατά υπαλλήλων, δεχόμενο ότι τέλεσε τις πράξεις με μειωμένο καταλογισμό.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε την περασμένη Παρασκευή σε σούπερ – μάρκετ στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με τη δικογραφία, επρόκειτο για επτά συσκευασίες μπουγάτσας, συνολικής αξίας 15,26 ευρώ, εκ των οποίων μία βρέθηκε κάτω από τα ρούχα του και οι υπόλοιπες μέσα σε σακούλα.

Υπάλληλος της επιχείρησης είχε ειδοποιήσει την Άμεση Δράση και στο σημείο (εντός της επιχείρησης) έφτασαν δύο αστυνομικοί. Καθώς ο 60χρονος, με καταγωγή από την Αλβανία, «έσπρωχνε και δεν δέχθηκε να τον ελέγξουμε λέγοντας ακατάληπτα πράγματα», όπως κατέθεσε μάρτυρας – αστυνομικός, κλήθηκαν για ενίσχυση άλλοι δύο αστυνομικοί και ακολούθησε η σύλληψή του.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.