Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Καλλιθέα: Αλβανός έκανε τον ντελιβερά και πουλούσε ναρκωτικά... Η Αστυνομία κατέσχεσε και 44.344 ευρώ

Για διακίνηση ναρκωτικών συνελήφθησαν στην Καλλιθέα δύο Αλβανοί, 30 και 38 ετών. Σε έρευνα σε βοηθητικό χώρο του σπιτιού τού 38χρονου βρέθη...



Για διακίνηση ναρκωτικών συνελήφθησαν στην Καλλιθέα δύο Αλβανοί, 30 και 38 ετών. Σε έρευνα σε βοηθητικό χώρο του σπιτιού τού 38χρονου βρέθηκε κοκαΐνη, η οποία ήταν μοιρασμένη σε 10 συσκευασίες, με σκοπό την άμεση πώλησή της, καθώς και 2 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη. Παράλληλα, και ο 30χρονος είχε στο σπίτι του 3 συσκευασίες με κοκαΐνη.



Χαρακτηριστικό της δράσης τού 38χρονου κατά τη διακίνηση των ναρκωτικών ουσιών, ήταν η χρήση μοτοσικλέτας στην οποία τοποθετούσε κουτί μεταφοράς προϊόντων εταιρείας διανομής φαγητού, με σκοπό τον αποπροσανατολισμό των διωκτικών Αρχών. Ο 38χρονος έχει συλληφθεί και στο παρελθόν για παρόμοια αδικήματα.

Συνολικά από τις αστυνομικές έρευνες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 1.936,5 γραμμάρια κοκαΐνης, 1.880 γραμ. ακατέργαστης κάνναβης, το χρηματικό ποσό των 44.334,4 ευρώ, 3 ηλεκτρονικές ζυγαριές, Ι.Χ αυτοκίνητο, μοτοσικλέτα, 2 κινητά τηλέφωνα και κουτί εταιρείας διανομής φαγητού.

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.