Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πάρε 27 χρόνια φυλακή... Αγρίνιο: Ιερέας ένοχος για βιασμό, παιδική πορνογραφία και ασέλγεια σε ανήλικα

Ο ιερέας από το Αγρίνιο που είχε κατηγορηθεί για ασέλγεια σε ανήλικα κορίτσια τελικά καταδικάστηκε, τόσο για αυτό, όσο και επειδή βρέθηκε έ...





Ο ιερέας από το Αγρίνιο που είχε κατηγορηθεί για ασέλγεια σε ανήλικα κορίτσια τελικά καταδικάστηκε, τόσο για αυτό, όσο και επειδή βρέθηκε ένοχος για βιασμό, ενώ στον φορητό υπολογιστή του είχε βρεθεί και υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Σύμφωνα με το lefkadapress.gr το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Λευκάδας αποφάσισε ποινή χωρίς ανασταλτικό χαρακτήρα. Το δικαστήριο ύστερα και από την σχετική πρόταση της Εισαγγελέως, επέβαλλε συνολικά 27 έτη στον κατηγορούμενο με εκτιτέα τα 20 έτη , αφαιρουμένου ενός έτους που ήταν προφυλακισμένος. Επίσης διαβιβάζει τη δικογραφία στο Εφετείο του Αγρινίου για διερεύνηση τυχόν ποινικών ευθυνών των δύο μανάδων των κοριτσιών που υπέστησαν τα παραπάνω από τον ιερέα καθώς και του ίδιου για την περίπτωση ακόμη δυο κοριτσιών που κατέθεσαν ως μάρτυρες (δεν είχαν κάνει μήνυση).

Σύμφωνα με τις δύο αδελφές που είχαν καταγγείλει αρχικά τον ιερέα, είχαν πει πως εκείνος είχε προβεί σε σεξουαλική πράξη με το ένα κορίτσι όταν ήταν εκείνη 13 ετών, ενώ η αδερφή της ανέφερε ότι και εκείνη είχε δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση από τον ιερέα.

Μετά την καταγγελία, οι αρχές προχώρησαν σε έρευνα στο σπίτι του ιερέα και εντόπισαν στο λάπτοπ γυμνές φωτογραφίες του ίδιου και των δύο κοριτσιών όταν εκείνες ήταν ακόμη μικρές.

Άμεσα οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του, ενώ ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο αδερφές και η μητέρα τους φιλοξενούνταν κατά διαστήματα στο σπίτι του ιερέα για οικονομικούς λόγους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.