Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΚΟ χρηματοδοτεί τον βιαστή της Μυρτώς «για να έχει ανέσεις στη φυλακή»! Πως μεθοδεύεται η αποφυλάκιση του τέρατος εντός του 2023...

Την προπερασμένη Τετάρτη 13 Ιουλίου, η ατρόμητη μητέρα της «Μυρτούς της Πάρου» κ. Μαίρη Κοτρώτσου έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην ισ...





Την προπερασμένη Τετάρτη 13 Ιουλίου, η ατρόμητη μητέρα της «Μυρτούς της Πάρου» κ. Μαίρη Κοτρώτσου έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην ιστοσελίδα του «Πρώτου Θέματος», κάνοντας συγκλονιστικές καταγγελίες για τον Πακιστανό δολοφονο Αχμέτ Βακάς που το καλοκαίρι του 2012 βίασε και άφησε ανάπηρη την Μυρτώ Παπαδομιχελάκη στα 16 της χρόνια.

 
Ως γνωστόν, ο Βακάς έκανε αίτηση για αποφυλάκιση υπό όρους κι όλα δείχνουν ότι στις αρχές του 2023 θα κυκλοφορεί ελεύθερος, μετά από μόλις 10 χρόνια στην φυλακή!..


Ας δούμε τι αποκάλυψε η κ. Μαίρη Κοτρώτσου: 

1) Όταν σημειώθηκε το αποτρόπαιο περιστατικό, ο παράνομα ευρισκόμενος στην Ελλάδα, Αχμέτ Βακάς, ήταν 25 ετών και όχι ανήλικος όπως αρχικά υποστηριζόταν.

2) Υπήρξε αντιρατσιστική ΜΚΟ που στήριζε όλα αυτά τα χρόνια με την καταβολή σημαντικών χρηματικών ποσών τον πακιστανικής καταγωγής δολοφόνο «για να έχει ανέσεις στη φυλακή». Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Αχμέτ Βακάς να είναι άρχοντας στην Φυλακή, λόγω των άφθονων χρημάτων που του κατέθετε η εν λόγω αντιρατσιστική ΜΚΟ!..

Είπε επί λέξει η κ. Κοτρώτσου: «Ο κακοποιός έχει μεγάλη θέση στη φυλακή. Κάποιος τον βοηθά. Χτύπησε, μάλιστα, και Αλβανούς. Κάποιος τον βοηθά, καταθέτει για αυτόν χρήματα» Και έσπευσε να προσθέσει ότι επίτηδες αργεί η Δίκη του για τα επεισόδια που προκάλεσε εναντίον των Αλβανών στην Φυλακή, ώστε να μην αμαυρωθεί (επιπλέον) το ποινικό του μητρώο και να μπορέσει να αποφυλακιστεί το 2023 με το ευεργέτημα της καλής διαγωγής!..

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ για να αντιληφθείτε την ανήκουστη υποκρισία της Αριστεράς: Την περασμένη Τρίτη, Έλληνες γονείς δολοφονημένων και κακοποιημένων παιδιών (γονείς Ελένης Τοπαλούδη, γονείς Ζάκ Κωστόπουλου κλπ) έστειλαν επιστολή στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ζητώντας να αυστηροποιηθεί το Ποινικό μας Σύστημα για τους δολοφόνους και βιαστές νέων παιδιών. Μεταξύ των γονέων δεν περιλαμβανόταν η κ. Μαίρη Κοτρώτσου με το επιχείρημα ότι η Μυρτώ ζεί!..

Κοινός Νούς - Εφημερίδα «Στόχος»


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.