Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

12χρονος και 14χρονος λήστεψαν 15χρονο στην Γλυφάδα – Πάνω τους βρέθηκε και ποσότητα χασίς!

Είναι μόλις 12 και 14 ετών, αλλά αυτό δεν αποτέλεσε εμπόδιο να ληστέψουν 15χρονο, ενώ έχουν ήδη «παρελθόν» και εκτός των άλλων βρέθηκε πάνω...



Είναι μόλις 12 και 14 ετών, αλλά αυτό δεν αποτέλεσε εμπόδιο να ληστέψουν 15χρονο, ενώ έχουν ήδη «παρελθόν» και εκτός των άλλων βρέθηκε πάνω τους και ακατέργαστη κάνναβη. Οι δύο ανήλικοι συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, το απόγευμα της Κυριακής 10-7-2022 στη Γλυφάδα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., για ληστεία.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, οι δύο κατηγορούμενοι προσέγγισαν στη Βάρκιζα 15χρονο ανήλικο και με την απειλή άσκησης σωματικής βίας του αφαίρεσαν το κινητό του τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 20 ευρώ. Στη συνέχεια διέφυγαν μπαίνοντας σε λεωφορείο.

Μετά από αναζητήσεις, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., τους εντόπισαν στη Γλυφάδα, τους ακινητοποίησαν και τους οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, όπου αναγνωρίσθηκαν ως οι δράστες της ληστείας και συνελήφθησαν.

Στην κατοχή του 14χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το κινητό τηλέφωνο του θύματος και το χρηματικό ποσό των 20 ευρώ, τα οποία αποδόθηκαν στον παθόντα, καθώς και μια συσκευασία που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη βάρους 1,5 γραμμαρίων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι συλληφθέντες έχουν κατηγορηθεί και κατά το παρελθόν για παρόμοια αδικήματα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Ανηλίκων Αθηνών.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.