Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αλβανός με τσεκούρι και μασέτα απειλούσε κόσμο στο Παγκράτι... Έδωσαν μάχη οι Αστυνομικοί για να τον αφοπλίσουν! ΒΙΝΤΕΟ

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα του Σαββάτου στο Παγκράτι. Στις 18.50 στην οδό Αγίου Φανουρίου, ένας άνδρας, κρατώντας ένα τσεκούρι, απε...




Συναγερμός σήμανε το απόγευμα του Σαββάτου στο Παγκράτι.

Στις 18.50 στην οδό Αγίου Φανουρίου, ένας άνδρας, κρατώντας ένα τσεκούρι, απειλούσε αστυνομικούς, ενώ προηγουμένως είχε προκαλέσει τρόμο στους περίοικους, οι οποίοι τον έβλεπαν να κυκλοφορεί στους δρόμους της περιοχής κραδαίνοντας το τσεκούρι στα χέρια.

Σύμφωνα με το Law&Order ο 29χρονος άνδρας με καταγωγή από την Αλβανία, προκάλεσε φθορές με το τσεκούρι σε εν κινήσει αυτοκίνητα και απειλούσε άτομα. Σε διάστημα 4 λεπτών, αστυνομικοί της ομάδας Δίας που ενημερώνονται για το συμβάν έφτασαν στο σημείο και τον περικύκλωσαν. Οι αστυνομικοί τού ζητούν να πετάξει κάτω το τσεκούρι και να παραδοθεί, όμως εκείνες ήταν σε έξαλλη κατάσταση και κινήθηκε απειλητικά εναντίον τους.

Όπως φαίνεται στο βίντεο του L&O, ο άνδρας προσπάθησε να χτυπήσει έναν αστυνομικό και τότε οι συνάδελφοί του έπεσαν πάνω του και παρά τη σθεναρή αντίστασή του και υπό τον φόβο να τραυματιστούν κατάφεραν να τον κινητοποιήσουν.

Στη συνέχεια οι άνδρες της ομάδας Δίας προσήγαγαν τον 29χρονο στο αστυνομικό τμήμα Παγκρατίου και εντόπισαν στην κατοχή του μαχαίρια-φονικά όπλα μήκους 29εκ.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.