Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Φάση Προπολεμική.. Ασκήσεις τουρκικού Στρατού σε Έβρο και παράλια Αιγαίου για την προάσπιση της «Γαλάζιας Πατρίδας», όπως οι ίδιοι λένε...

Όταν προετοιμάζεται για πόλεμο, ένας στρατός ακολουθεί μια ακολουθία βημάτων, χωρίς βεβαια αυτό να αποτελεί απαραβίαστο κανόνα: Πρώτα, μ...




Όταν προετοιμάζεται για πόλεμο, ένας στρατός ακολουθεί μια ακολουθία βημάτων, χωρίς βεβαια αυτό να αποτελεί απαραβίαστο κανόνα:

Πρώτα, μυστικές συζητήσεις με τα εμπλεκόμενα μέρη, στη συνέχεια διεξάγει στρατιωτικές ασκήσεις, ακολουθούν πολεμικές ασκήσεις υψηλού κόστους, το επόμενο στάδιο είναι οι προειδοποιητικές βολές και μετά ακολουθεί η όποια επίθεση. 

Στη φάση 2 προς 3 βρισκόμαστε αυτή την στιγμή με την τουρκία και οι κινήσεις της ξεκάθαρες...

Τουρκική άσκηση της 54η μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας στην Ανδριανούπολη υλοποιούν οι Τούρκοι στα πλαίσια προετοιμασίας και εκπαίδευσης στην περιοχή απέναντι από τις ελληνικές ένοπλες δυνάμεις.

Μάλιστα στις ασκήσεις συμμετείχε και το νέο α/α σύστημα HISAR-A.

Πριν Τρεις ημέρες , η ειδική δύναμη Έρευνας και Διάσωσης Αλεξιπτωτιστών (PAK) της τουρκικής διοίκησης του Πολεμικού Ναυτικού, εκτέλεσε ρίψη Αλεξιπτωτιστών για επιχείρηση διάσωσης κάτω από τη θάλασσα και στην επιφάνεια.

“Η δύναμη PAK του τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού”, σύμφωνα με τους Τούρκους, εκτέλεσε άσκηση στην περιοχή της «Γαλάζιας Πατρίδας».

“Το τουρκικό Πολεμικό Ναυτικό εργάζεται με υψηλά μέσα και ικανότητες για την υπεράσπιση της “Γαλάζιας Πατρίδας”, λαμβάνοντας προφυλάξεις έναντι των απειλών ( Ελλάδα), προετοιμάζοντας το προσωπικό του για δύσκολες συνθήκες με ειδικές εκπαιδεύσεις”, ανακοίνωσε το τουρκικό ΓΕΝ, δίνοντας σαφώς το στίγμα της προετοιμασίας των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων για κάτι ακόμα σοβαρότερο ειδικά στο Αιγαίο.

“Η τουρκική δύναμη έφτασε στην περιοχή υλοποιώντας ρίψη κομάντος με αλεξίπτωτα αρχικά, στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού σεναρίου, με αεροσκάφος τύπου C-130, το οποίο κινήθηκε στην περιοχή κατόπιν ειδοποίησης.

Η ομάδα, αποτελούμενη από ειδικά εκπαιδευμένο υποβρύχιων κομάντος (SAT) και ειδικό προσωπικό, έφτασε ταχύτατα στα 2 σκάφη που είχαν ριφθή από το μεταγωγικό αεροσκάφος στην επιφάνεια της θάλασσας.

Έχοντας ολοκληρώσει τη ζωτικής σημασίας δράση, η τουρκική δύναμη μετέφερε τους “επιζώντες” από υποβρύχιο που είχε πάθει ζημιά στο πλοίο διάσωσης, το οποίο είχε φτάσει στην περιοχή”, καταλήγει το τουρκικό ΓΕΝ.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.