Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θορυβήθηκαν οι Τούρκοι με το «θα πληρώσουν βαρύ τίμημα» του Έλληνα ΥΠΑΜ

  Το «φυσάει και δεν κρυώνει» η Τουρκία μετά από όσα δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, σε συνέντευξη που παραχώρησε ...



 

Το «φυσάει και δεν κρυώνει» η Τουρκία μετά από όσα δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Το Manifesto».

Ο ίδιος πέρα από τα F-35, μίλησε για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, αλλά και το νέο παραλήρημα από τον Ερντογάν κατά της Ελλάδας και του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Ο Τούρκος Πρόεδρος, κάθε φορά που αισθάνεται απειλούμενος ή αντιμετωπίζει εσωτερικά προβλήματα, προκαλεί εντάσεις. Απλώς εκτίθεται στη διεθνή κοινότητα και ενισχύει τη φαρέτρα των ελληνικών επιχειρημάτων, τα οποία, άλλωστε, εξετέθησαν από τον κ. Μητσοτάκη στην αμερικανική ηγεσία και στο Κογκρέσο», ανέφερε.




Παράλληλα, όπως δήλωσε: «Έχω τονίσει κατ’ επανάληψη ότι οι εντάσεις δεν προσφέρουν σε καμία πλευρά. Οι δυνατότητές μας αυτές είναι που αποθαρρύνουν την άλλη πλευρά από το να αποτολμήσει στρατιωτική εμπλοκή. Και αυτό διότι ξέρουν το βαρύ κόστος που θα αναγκάζονταν να πληρώσουν. Οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι πάντα σε εγρήγορση, σε ετοιμότητα και αποφασιστικές».



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.