Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θα σκυλιάσουν πάλι οι τούρκοι... Κογκρέσο για Ελλάδα: Ο αναβαθμισμένος ρόλος της χώρας ως ενεργειακού κόμβου στην Ανατολική Μεσόγειο

Την ικανοποίησή του για τον αναβαθμισμένο ρόλο που θα παίξει η Ελλάδα στην Ανατολική Μεσόγειο όχι μόνο στον τομέα του υγροποιημένου φυσικού...




Την ικανοποίησή του για τον αναβαθμισμένο ρόλο που θα παίξει η Ελλάδα στην Ανατολική Μεσόγειο όχι μόνο στον τομέα του υγροποιημένου φυσικού αερίου αλλά και στον τομέα της καθαρής ενέργειας στο οποίο όπως γνωρίζουμε επενδύει η Ουάσιγκτον, εξέφρασε στην Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής των Αντιπροσώπων, ο επικεφαλής για το κλίμα στην Αναπτυξιακή Τράπεζα των ΗΠΑ.



Αυτό που εννοούσε είναι ότι δίνουν πολύ μεγάλη βαρύτητα στις ηλεκτρικές διασυνδέσεις με την Ασία και την Αφρική αλλά και σε αλλά έργα και υποδομές ηλιακής και αιολικής ενέργειας τα οποία εξετάζονται και στα οποία είναι πιθανό να επενδύσει η αναπτυξιακή τράπεζα.

Όπως τόνισε η DFC διερευνά τις επιλογές που υπάρχουν και τις δυνατότητες που παρέχει ο νόμος για την Ευρωπαϊκή Ενεργειακή Ασφάλεια προκειμένου να προχωρήσει και σε έργα υποδομών σε λιμάνια, μετέδωσε η ΕΡΤ.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.