Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Π. Φάληρο: Εμπρησμός τα ξημερώματα σε έκθεση αυτοκινήτων – Κινδύνευσε και διαμέρισμα από τις φλόγες

Στόχος εμπρηστών έγινε λίγο μετά τη 01:00 τα ξημερώματα της Παρασκευής (17/6) έκθεση αυτοκινήτων που στεγάζεται στο ισόγειο πολυκατοικίας επ...




Στόχος εμπρηστών έγινε λίγο μετά τη 01:00 τα ξημερώματα της Παρασκευής (17/6) έκθεση αυτοκινήτων που στεγάζεται στο ισόγειο πολυκατοικίας επί της οδού Φρύνης στο Παλαιό Φάληρο.



Πολύ γρήγορα οι φλόγες επεκτάθηκαν και προκάλεσαν εκτεταμένες υλικές ζημιές σε τρία σταθμευμένα ΙΧ αυτοκίνητα, ενώ σημαντικές είναι οι φθορές και στην είσοδο της έκθεσης. Οι φλόγες ξεπέρασαν σε ύψος τα 4-5 μέτρα, αναπτύχθηκε ιδιαίτερα υψηλό θερμικό φορτίο και το αποτέλεσμα ήταν να κινδυνεύσει κι ένα διαμέρισμα 1ου ορόφου της πολυκατοικίας που στεγάζεται η εταιρεία. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι φλόγες έκαψαν κομμάτια από την τέντα του μπαλκονιού, ενώ την τελευταία στιγμή οι ένοικοι απομάκρυναν κάποια ξύλινα έπιπλα που υπήρχαν.

Για την κατάσβεση επιχείρησαν 10 πυροσβέστες με τρία οχήματα, ενώ την προανάκριση έχει αναλάβει η Κρατική Ασφάλεια. Να θυμίσουμε ότι πριν από περίπου 2-3 εβδομάδες είχε γίνει ανάλογο περιστατικό σε άλλη έκθεση αυτοκινήτων, πάλι στο Παλαιό Φάληρο, με ομάδα του αντιεξουσιαστικού να αναλαμβάνει με κείμενο της την ευθύνη.





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.