Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ποιά ψυχραιμία να κρατήσουμε; «Αν η Ελλάδα συνεχίσει την επιθετικότητά της, θα δεχθεί την σφαλιάρα του Τούρκου στο σβέρκο της»

Ο (πρόεδρος του κόμματος ΒΒΡ) Μουσταφά Ντεστιτζί ο οποίος επέκρινε τις πολιτικές που ακολουθεί η Ελλάδα τις τελευταίες ημέρες, είπε:  “...





Ο (πρόεδρος του κόμματος ΒΒΡ) Μουσταφά Ντεστιτζί ο οποίος επέκρινε τις πολιτικές που ακολουθεί η Ελλάδα τις τελευταίες ημέρες, είπε: 


“Η Ελλάδα χωρίς εμπιστοσύνη στις ΗΠΑ, δεν έχει τη δύναμη ούτε φρύδι να σηκώσει προς στην Τουρκία. Σε ποιους και σε τι βασίζονται οι Έλληνες και προκαλούν την Τουρκία ; 

Ο τόπος που εμπιστεύονται οι Έλληνες αξιωματούχοι είναι ξεκάθαρος, είναι οι ΗΠΑ και η ΕΕ. Η συμβουλή μας στην Ελλάδα είναι, “μην τους εμπιστεύεστε πολύ”. Τους εμπιστευθήκατε στη δεκαετία του 1920 και γευθήκατε τα κρύα νερά της θάλασσας. Μπορεί να φαίνεται ότι οι ΗΠΑ και η ΕΕ στέκονται στο πλευρό σας, πιστέψτε με, δεν είναι με το μέρος σας, είναι με το μέρος των δικών τους συμφερόντων. Σήμερα χρησιμοποιούν την Ελλάδα για τα δικά τους συμφέροντα.

Θα το καταλάβουν όταν τελειώσει η δουλειά μαζί τους, αλλά θα είναι πολύ αργά”

Επισήμανε ότι η Ελλάδα εξοπλίζει τα νησιά, τα οποία είναι ξεκάθαρο με διεθνείς συνθήκες, ότι δεν μπορούν να οπλιστούν και συνέχισε λέγοντας :

“Το κάνουν αυτό εμπιστευόμενοι τις ΗΠΑ και την ΕΕ. Ανεξάρτητα από το ποιον εμπιστεύονται, η Δημοκρατία της Τουρκίας, το τουρκικό έθνος και ο ηρωικός τουρκικός στρατός δεν θα το επιτρέψουν και δεν πρέπει να το επιτρέψουν. Αν η Ελλάδα συνεχίσει με τα καπρίτσια, την παρανομία και την επιθετικότητά της , σίγουρα μα σίγουρα, θα δεχθεί την σφαλιάρα του Τούρκου στο σβέρκο της. Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να συνέλθει η Ελλάδα, να τηρήσει το διεθνές δίκαιο και να εγκαταλείψει την εχθρική και επιθετική της στάση απέναντι στην Τουρκία. Γιατί σε μια πιθανή καυτή εξέλιξη, σε έναν πόλεμο, ούτε οι Ηνωμένες Πολιτείες ούτε η ΕΕ μπορούν να τη σώσουν. Γι’ αυτό πρέπει να συνέλθει”






https://www.haberler.com


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.