Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Οι τούρκοι προωθούν με λεωφορεία στρατιώτες στα σημεία που έχουν ήδη καταλάβει εντός Συρίας!

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Τσέτινερ Τσετίν, συντονιστή ραδιοτηλεοπτικής μετάδοσης Εξωτερικής Πολιτικής και Πολιτικής Ασφάλειας στο κανάλι ...





Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Τσέτινερ Τσετίν, συντονιστή ραδιοτηλεοπτικής μετάδοσης Εξωτερικής Πολιτικής και Πολιτικής Ασφάλειας στο κανάλι Habertürk TV, ο οποίος παρακολουθεί τις εξελίξεις στην περιοχή, επιταχύνθηκε η μετάβαση των επίλεκτων τουρκικών μονάδων ασφαλείας στη Συρία από την συνοριακή πόλη Κιλίς.

Επιπρόσθετα, μετά τις δηλώσεις του προέδρου Ερντογάν για τις επιχειρήσεις στο Τελ Ριφάτ και στη Μανμπίτζ, στάλθηκαν στην περιοχή μονάδες ειδικών επιχειρήσεων από διάφορες επαρχίες της Τουρκίας.

Σήμερα, άλλη μία ομάδα ειδικών επιχειρήσεων μετακινήθηκε από το Κιλίς στην περιοχή.

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μιλώντας στα εγκαίνια της 30ης Συνάντησης Διαβούλευσης και Αξιολόγησης του Κόμματος AK που πραγματοποιήθηκε στην Άγκυρα δήλωσε:

«Καταλύσαμε τον διάδρομο τρομοκρατίας που επιχειρείται να δημιουργηθεί στα νότια σύνορά μας με επιχειρήσεις. Θα ολοκληρώσουμε τις ελλείψεις της γραμμής ασφαλείας με νέες επιχειρήσεις, και επίσης θα ολοκληρώσουμε όλες τις επιδιώξεις μας με κάθε είδους δράσεων. Θα αντιμετωπίσουμε τις ανησυχίες για την ασφάλεια με νέες επιχειρήσεις».

Στο τελικό στάδιο ο σχεδιασμός της επίθεσης

Οι μονάδες που υπάγονται στη Διοίκηση των Χερσαίων Δυνάμεων και οι ομάδες ειδικών επιχειρήσεων τοποθετήθηκαν στο πεδίο. Τα σχέδια για το ποιες περιοχές η στρατιωτική επιχείρηση και από ποιες περιοχές θα εισέλθουν τα στρατεύματα έχουν φτάσει στο τελικό στάδιο.

«Σε αναμονή της εντολής ‘έναρξη’ από την Άγκυρα»

Αφού ολοκληρωθεί η τελική προετοιμασία των δυνάμεων ασφαλείας στην περιοχή, η γενική επιχείρηση (κατά των Κούρδων της Συρίας) θα ξεκινήσει με εντολή του προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

--
The Hellenic Information Team

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.