Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Βελόπουλοφ... Ποιός θα τον μαζέψει...;;; Τον αποθεώνουν πάλι οι τούρκοι για τις δηλώσεις του περί «Υπερδύναμης τουρκίας»!

Στην φωτογραφία βλέπεται το κινητό του προέδρου της Ελληνικής Λύσης με τον επίσημο θυρεό της Ρωσικής Ομοσπονδίας, της συμμάχου της τουρκίας....



Στην φωτογραφία βλέπεται το κινητό του προέδρου της Ελληνικής Λύσης με τον επίσημο θυρεό της Ρωσικής Ομοσπονδίας, της συμμάχου της τουρκίας. Είναι τόσο βλάκας; Όχι... δεν είναι τόσο βλάκας...


«Λέξεις σαν ομολογία Έλληνα βουλευτή: “Ο Ερντογάν μετατρέπει την Τουρκία σε υπερδύναμη”». Με αυτή τη φράση τιτλοτφορείται άρθρο της τουρκικής ιστοσελίδας «Haberler.com», η οποία αναφέρεται σε ομιλία που έκανε ο πρόεδρος της ελληνικής λύσης Κυριάκος Βελόπουλος.

Σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις στην Τουρκία, αλλά και τους πολιτικούς αναλυτές ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν… μετράει μέρες στην προεδρία της χώρας, καθώς μόλις και μετά βίας το κόμμα του συγκεντρώνει το 40% αυτή τη στιγμή. Άλλωστε διαβάσατε πρόσφατα πως όλα όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης στην Τουρκία υποστηρίζουν την.... Ελλάδα!

Έτσι τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ προσπαθούν να στηρίξουν τον Ερντογάν και το αφήγημά του περί ισχυρής Τουρκίας. Συνεπώς οι δηλώσεις που έκανε ο Κυριάκος Βελόπουλος «ήρθαν κουτί» για τα συγκεκριμένα ΜΜΕ που «αποθέωσαν» τον Έλληνα βουλευτή για την τοποθέτησή του αυτή.

«Ο ακροδεξιός βουλευτής της Ελλάδας Κυριάκος Βελόπουλος δήλωσε σε ομιλία του στη Βουλή ότι ο Πρόεδρος Ερντογάν μετέτρεψε την κρίση σε ευκαιρία και μετέτρεψε την Τουρκία σε υπερδύναμη. Λέγοντας ότι η Τουρκία έχει γίνει το εμπορικό κέντρο της Ευρώπης, ο Βελόπουλος ζήτησε περιορισμούς στα τουρκικά προϊόντα.

Μετά τις καταγγελίες της Ελλάδας για την Τουρκία στις ΗΠΑ, η ένταση μεταξύ των δύο χωρών ανέβηκε ξανά. Ο ακροδεξιός Έλληνας βουλευτής και αρχηγός του κόμματος «Ελληνική Λύση», Κυριάκος Βελόπουλος, παραλίγο να επαναστατήσει, λέγοντας σε μια ομιλία που έκανε την περασμένη εβδομάδα ότι η Τουρκία έχει γίνει υπερδύναμη». γράφουν οι Τούρκοι.

Και προσθέτουν: «Σε δηλώσεις του, ο Βελόπουλος είπε ακόμη: «Έχει (σ.σ. ο Ερντογάν) βιομηχανία της Τουρκίας σε χαμηλού κόστους επιχείρηση. Κι αυτό καθώς γεωγραφικά βρίσκεται κοντά στην Ευρώπη όσον αφορά την αλυσίδα εφοδιασμού σε σύγκριση με άλλες χαμηλού κόστους βιομηχανίες όπως η Κίνα. Έτσι η Τουρκία εξάγει στην Ευρώπη πιο γρήγορα και πουλάει φθηνότερα. Το σημαντικό σημείο είναι πως οι Τούρκοι βρίσκονται δίπλα στην Ευρώπη, επομένως τα προϊόντα της φτάνουν στην Ευρώπη μέσω Ελλάδας. Επομένως, θα πρέπει να είμαστε αυτοί που θα φέρουμε σε μπελάδες τον Ερντογάν. Πρέπει να επιβληθούν πρόσθετοι φόροι και περιορισμοί στα τουρκικά προϊόντα, είπε ο Βελόπουλος», καταλήγουν οι Τούρκοι


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.