Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Καλλιθέα: Συνελήφθη η σύντροφος του άνδρα που μαχαιρώθηκε – Το στοιχείο που την πρόδωσε

Συνελήφθη η σύντροφος του άνδρα που βρέθηκε μαχαιρωμένος στην Καλλιθέα. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, η γυναίκα κατηγορείται για απ...





Συνελήφθη η σύντροφος του άνδρα που βρέθηκε μαχαιρωμένος στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, η γυναίκα κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας ενώ οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών βρήκαν και το μαχαίρι που χρησιμοποιήθηκε στην αιματηρή επίθεση, το οποίο ήταν κρυμμένο μέσα στο σπίτι.

Σημειώνεται ότι η γυναίκα στο παρελθόν έχει κατηγορηθεί για απόπειρα δολοφονίας του πρώην συζύγου της και αυτό ήταν ένα στοιχείο που η ΕΛ.ΑΣ. εξέταζε με προσοχή από την πρώτη στιγμή.

Το χρονικό της υπόθεσης

Το πρωί διακομίστηκε στο νοσοκομείο Λαϊκό ένας άνδρας περίπου 60 ετών ο οποίος εντοπίστηκε τραυματισμένος μέσα στο διαμέρισμα της συντρόφου του στην Καλλιθέα, στην οδό Σωκράτους. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας είχε δεχθεί μαχαιριές στην κοιλιακή χώρα. Οι αρχές ενημερώθηκαν στις 6 το πρωί μετά από κλήση στο ΕΚΑΒ, που έσπευσε στο σημείο.

Η σύντροφός του υποστήριζε ότι ο άνδρας μπήκε αιμόφυρτος μέσα στο σπίτι της, ωστόσο υπήρχε ένα “κενό” στα όσα ισχυριζόταν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.