Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΡΙΣΤΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ… ΜΕΓΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ: Δείπνο του Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου με καλεσμένο τον... Τούρκο πρέσβη!

 Ούτε για φτύσιμο δεν είναι ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κώστας Μουτζούρης, που τόσο καιρό παρίστανε τον μέγα πατριώτη και ούρλιαζε για...


 Ούτε για φτύσιμο δεν είναι ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κώστας Μουτζούρης, που τόσο καιρό παρίστανε τον μέγα πατριώτη και ούρλιαζε για το λαθρομεταναστευτικό στα νησιά μας. Ενώ η Τουρκία έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο και μας απειλεί σε όλα τα μέτωπα, ο λεγάμενος έστησε τραπέζι στην Αθήνα, με αφορμή την προώθηση της γαστρονομικής παράδοσης της Λέσβου και μεταξύ των βουλευτών από όλα τα κόμματα, είπε να καλέσει και τον Τούρκο πρέσβη! Τον λόγο βεβαίως μόνο ο ίδιος τον γνωρίζει, όμως έχει τεράστια σημασία ότι αυτό το αίσχος συνέβη την ημέρα που ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου από την πλευρά του συνέχιζε τις προκλήσεις για αποστρατικοποίηση των ελληνικών νησιών.

Επειδή δεν υπάρχει φυσικά καμία απολύτως περίπτωση ο Μουτζούρης να εξέθεσε τις εθνικές μας θέσεις στον υψηλόβαθμο καλεσμένο του και να τον έβαλε στη θέση του για τα όσα προκλητικά δηλώνουν οι Τούρκοι, προφανώς δεν ενοχλείται από αυτά ο κύριος Περιφερειάρχης και δεν θα μας κάνει και καμία εντύπωση να τα επικροτεί κιόλας! Διότι δεν είχε κανέναν λόγο να προσκαλέσει τον Τούρκο πρέσβη να γευτεί τα εδέσματα της Λέσβου, εκτός και αν θέλει διακαώς στα νησιά ΜΑΣ τους Τούρκους για τουρίστες, ενώ είναι οι ίδιοι που τα γεμίζουν με λαθρομετανάστες.  

Είναι δε τόσο πονηρός ο κύριος Περιφερειάρχης, που στην ανακοίνωση της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου δεν γίνεται πουθενά αναφορά στην παρουσία του Τούρκου πρέσβη, αλλά αναφέρει τους παριστάμενους αντιπροσώπους «της Ολλανδίας, της Κίνας, της Βουλγαρίας, Ιαπωνίας, Ινδίας, της Αυστραλίας και Βιετνάμ»! Οι πονηράδες αυτές είναι για να μην τον πάρουν με τις πέτρες, νομίζοντας ότι το αίσχος του δεν θα μαθευτεί!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.