Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Δεν τα βγάζει πέρα ο Ερντογάν και ζητάει αύξηση μισθού του, μόλις κατά 40%...

O μισθός του Ερντογάν θα αυξηθεί σε 141.453 λίρες (8.143 δολάρια) το μήνα Τα φέρνει δύσκολα βόλτα ο Ταγίπ και αποφάσισε να δώσει μια αυξησο...



O μισθός του Ερντογάν θα αυξηθεί σε 141.453 λίρες (8.143 δολάρια) το μήνα

Τα φέρνει δύσκολα βόλτα ο Ταγίπ και αποφάσισε να δώσει μια αυξησούλα της τάξης του 40% στο μισθό του.

Αυτά είναι προβλήματα. Άσε μου μέσα σε ένα χρόνο ο άνθρωπος έχει αυξήσει το μισθό του κατά 61%! Είναι πολυέξοδος ως φαίνεται ο άνθρωπος… «Δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα. Δεν μπορεί να επιβιώσει», είπε η Mεράλ Ακσενέρ, η ηγέτης του αντιπολιτευόμενου “Καλού Κόμματος” (IP), ειρωνευόμενη τον Ερντογάν στη βορειοδυτική επαρχία Tekirdağ κατά τη διάρκεια επίσκεψης σε τοπικούς εμπόρους, σύμφωνα με τον ειδησεογραφικό ιστότοπο Diken. Με τούτα και με κείνα πάντως ο μισθός του Ερντογάν θα αυξηθεί σε 141.453 λίρες (8.143 δολάρια) το μήνα.

Μερακλής ο πρόεδρος πάντως… Τόσα τσεπώνει ο πρόεδρος Ερντογάν την ώρα που ο λαός του πεινάει. Και σκεφτείτε ότι τα υπόλοιπα έξοδά του και της Προεδρίας είναι πληρωμένα κι αυτά.

Αυτά τα 8.143 δολάρια τα βάζει «κασέρι» στην τσέπη ο γίγαντας. Αυτός είναι χειρότερος από τους δικούς μας πάντως. Οι δικοί μας τουλάχιστον όλα αυτά τα χρόνια με τα μνημόνια κρατήσαν τα προσχήματα και δεν έχουν αυξήσει τις αποδοχές τους.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.