Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η τουρκία προετοιμάζεται για πόλεμο 2-3 ημερών... Θρασύτατο τουρκικό βίντεο κατά της Ελλάδος προοίμιο στρατιωτικών εξελίξεων σε Αιγαίο και Κύπρο

Η Τουρκία ετοιμάζει πιθανή "σύγκρουση" δύο-τριών ημερών, αφού το σενάριο "Ουκρανία", δεν είναι εφικτό για την διαλυμένη...



Η Τουρκία ετοιμάζει πιθανή "σύγκρουση" δύο-τριών ημερών, αφού το σενάριο "Ουκρανία", δεν είναι εφικτό για την διαλυμένη τουρκική οικονομία, ενώ παραμονεύουν και οι Κούρδοι,..



Σήμερα οι Τούρκοι το πάνε ακόμα παραπέρα δημοσιοποιώντας θρασύτατα βίντεο για δήθεν “προκλητικά βήματα της Ελλάδας, η οποία κατά τους ίδιους “κλιμακώνει” την ένταση στην Ανατολική Μεσόγειο.

“Μπαίνοντας σε μια επιθετική κούρσα εξοπλισμών, η Ελλάδα δεν εγκαταλείπει τις αντιτουρκικές πολιτικές της στη διεθνή σκηνή. Ποια όπλα αγόρασε πρόσφατα η Ελλάδα, σε τι στοχεύει;”, αναφέρει σχετικό βίντεο στο οποίο ομιλεί Τούρκος απόστρατος Στρατηγός. Με αυτό το σκηνικό η πρόκληση πιθανού επεισοδίου πολλαπλασιάζεται φυσικά επικίνδυνα κάθε ημέρα που οι Τούρκοι θα στέλνουν αεροσκάφη και πολεμικά πλοία τους και όλα τα σενάρια είναι πιθανό να γίνουν γεγονότα αφού ο Ερντογάν ετοιμάζεται να τα παίξει όλα για όλα .



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.