Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ούτε αυτοί θα απελαθούν... Ηράκλειο: Δίδυμο αλλοδαπών από άγνωστη χώρα πίσω από 17 διαρρήξεις!

  Η ανάλυση του τρόπου με τον οποίο έγιναν 17 διαρρήξεις σε σπίτια στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ηρακλείου, από τον περασμένο Ιανουάριο ω...

 



Η ανάλυση του τρόπου με τον οποίο έγιναν 17 διαρρήξεις σε σπίτια στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ηρακλείου, από τον περασμένο Ιανουάριο ως και τις 21 Μαΐου, είχε ως αποτέλεσμα να φτάσουν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας στα ίχνη των δύο αλλοδαπών από άγνωστη χώρα που τις διέπραξαν αποκομίζοντας πλούσια λεία.



Οι διαρρήξεις ήταν κυρίως “έργο” του ενός από αυτούς, καθώς ο άλλος έδρασε μαζί του μόνο σε μια περίπτωση. Από τα 16 σπίτια που “μπούκαρε” ο αλλοδαπός, είχε αρπάξει χρήματα και κοσμήματα συνολικής αξίας σχεδόν 80.000 ευρώ, καθώς και 20 χρυσές λίρες Αγγλίας, Γαλλίας και Ιταλίας! Ακόμη, είχε κλέψει και ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο, το οποίο βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Σε βάρος των δύο αλλοδαπών σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες και απλές κλοπές κατά περίπτωση, που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου. Η Ασφάλεια συνεχίζει την προανάκριση, για να διαπιστωθεί αν οι δράστες είχαν εμπλοκή και σε άλλες διαρρήξεις. Το μόνο σίγουρο, ότι κι αν προκύψει είναι πως δεν πρόκειται να απελαθούν από τη χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.