Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

RXL ΝΙΝΖΑ... Οι Αμερικανοί διαθέτουν όπλο που σκοτώνει όποιον και όπου θέλουν δίχως να αφήσει ίχνος - ΒΙΝΤΕΟ

Οι Ηνωμένες Πολιτείες εξέλιξαν μυστικά ένα θανατηφόρο πύραυλο, με τον οποίο έχουν τη δυνατότητα να εξαπολύουν ακριβή πλήγματα κατά τρομ...


Οι Ηνωμένες Πολιτείες εξέλιξαν μυστικά ένα θανατηφόρο πύραυλο, με τον οποίο έχουν τη δυνατότητα να εξαπολύουν ακριβή πλήγματα κατά τρομοκρατών και των ηγετών τους «δίχως έκρηξη», αναφέρει η Wall Street Journal.

Η εφημερίδα, επικαλούμενη μη κατονομαζόμενους Αμερικανούς αξιωματούχους, γράφει ότι η χρήση του νέου ειδικά σχεδιασμένου πυραύλου με «εξαιρετικά ακριβείς πληροφορίες σχετικά με τη θέση του στόχου και ό,τι τον περιβάλλει» θα βοηθήσει δραστικά στον περιορισμό της ζημιάς και θα ελαχιστοποιήσει τις πιθανές απώλειες αμάχων.




Πρόκειται για μια τροποποιημένη εκδοχή του πολύ γνωστού πυραύλου Hellfire.

Ο R9X σχεδιάστηκε ώστε να διαπερνά μεταλλική θωράκιση, «ουρανούς» αυτοκινήτων, ορόφους κτιρίων και να σκοτώνει τον στόχο δίχως να βλάψει τους ανθρώπους και τον χώρο που βρίσκονται κοντά στον στόχο.

Με τον R9X οι Αμερικανοί πιστεύουν ότι μπορούν να σκοτώνουν τρομοκράτες που χρησιμοποιούν γυναικόπαιδα ως ανθρώπινες ασπίδες.

Η εφημερίδα γράφει ότι το νέο όπλο έχουν χρησιμοποιήσει ήδη το Πεντάγωνο και η CIA λαμβάνοντας όλες τις προφυλάξεις για να μη μαθευτεί η ύπαρξή του.

Ο συγκεκριμένος πύραυλος χρησιμοποιήθηκε τουλάχιστον δύο φορές.

Μία στη Συρία τον Φεβρουάριο 2017 και δεύτερη στην Υεμένη τον Ιανουάριο.

Ο πύραυλος HellFire είναι λίγο μεγαλύτερος από 1,5 μέτρο.

Όταν χτυπά γύρω του απλώνει την καταστροφή. Ο R9X θα σκοτώσει και δεν θα αφήσει ίχνος.

Οι Βρετανοί ονόμασαν το νέο όπλο «βομβα νίντζα».





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.