Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ξεκίνησε η «αποκαθήλωση» των McDonald’s στη Ρωσία – Ξήλωσαν το σήμα σε μαγαζί στη Μόσχα... Έκλεισαν συνολικά 850 εστιατόρια

Τα McDonald’s έχουν κλείσει σε ολόκληρη την Ρωσία λόγω των δυτικών κυρώσεων που επιβλήθηκαν για τον πόλεμο στην Ουκρανία, ενώ η διαδικασία ...









Τα McDonald’s έχουν κλείσει σε ολόκληρη την Ρωσία λόγω των δυτικών κυρώσεων που επιβλήθηκαν για τον πόλεμο στην Ουκρανία, ενώ η διαδικασία της «αποκαθήλωσης» μόλις άρχισε, καθώς ξεκίνησε η απομάκρυνση του σήματος από κεντρικό μαγαζί της αλυσίδας στη Μόσχα.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, βίντεο που αναρτήθηκε στα social media και αναπαράχθηκε και από ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων, δείχνει την απομάκρυνση των κίτρινων αψίδων έξω από το εστιατόριο στο Κίμκι.

Σημειώνεται, ότι η εταιρεία έχει κλείσει σε όλη την Ρωσία περίπου 850 εστιατόρια, που απασχολούσαν στο σύνολο τους 62.000 υπαλλήλους. Μάλιστα, σύμφωνα με το Reuters, η αποχώρηση της McDonald’s είναι μια από τις πλέον προβεβλημένες αποχωρήσεις εταιρειών από τη χώρα, ως απάντηση σε αυτό που η Ρωσία χαρακτηρίζει ‘ειδική επιχείρηση’ στη γειτονική Ουκρανία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.