Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Τα ελληνικά Leopard στον Έβρο χτυπούν τα τουρκικά άρματα μάχης από διπλάσια απόσταση» λέει ο Στρατηγός Στεφανής

Σε λίγες μέρες θα καταλάβετε γιατί θυμηθήκαμε σήμερα αυτήν την προ διμήνου παρέμβαση του Στρατηγού... Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο ΘΕΜΗ ΣΙΝΑΝ...








Σε λίγες μέρες θα καταλάβετε γιατί θυμηθήκαμε σήμερα αυτήν την προ διμήνου παρέμβαση του Στρατηγού...

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο ΘΕΜΗ ΣΙΝΑΝΟΓΛΟΥ στο ΦΩΣ, και συνέντευξη με τον πρώην Α/ΓΕΣ, ΥΦΑΜ και νυν σύμβουλο Αιγαίου Αλκιβιάδη Στεφανή, τα ελληνικά άρματα μάχης υπερέχουν των τουρκικών ειδικά στον Έβρο, μοναδικό σημείο χερσαίο συνόρων.

Δημοσιογράφος προς Α.Στεφανή: Σε μία από τις συνεντεύξεις που έκανα αυτές τις μέρες κάποιος μού είπε ότι τα δικά μας τεθωρακισμένα στον Έβρο μπορούν να χτυπήσουν από μεγαλύτερη απόσταση σε σχέση με αυτά των Τούρκων. Αληθεύει;

Αλ. Στεφανής: Όχι απλώς αληθεύει, αλλά το ελληνικό αρματικό δυναμικό συγκαταλέγεται μεταξύ των καλύτερων στον κόσμο. Τα άρματα μάχης τα οποία διαθέτουμε έχουν δυνατότητα παρατήρησης και εμπλοκής εχθρικών στόχων από την απόσταση των 6 χιλιομέτρων. Σχεδόν διπλάσια απόσταση από τα άρματα που διαθέτει κάθε γειτονική μας χώρα. Σε αυτήν τη δυνατότητα τα πληρώματά μας εκπαιδεύονται συνεχώς. Επίσης, θα ήθελα να πω κάτι πολύ σημαντικό.

Τα τελευταία χρόνια πραγματοποιείται στην Ελλάδα ετησίως ένας διεθνής αγώνας αρματιστών, στον οποίο μετέχουν πληρώματα αρμάτων με τα άρματά τους από διάφορες χώρες. Η Ελλάδα καταλαμβάνει σταθερά την πρώτη θέση κάθε χρόνο. Να ξέρετε τούτο: στο αρματικό δυναμικό διαθέτουμε και το καλύτερο άρμα και τα καλύτερα πληρώματα”
, ανέφερε ο ίδιος μεταξύ άλλων.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.