Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΡΩΝΕ ΦΟΛΑ...!!!! Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ ΔΕΝ έστειλε αίτημα στο Κογκρέσο... Ναυαγεί το σχέδιο των Τούρκων για τα F-16;

Με τα σημερινά δεδομένα, το Στέιτ Ντιπάρτμεντ ΔΕΝ έστειλε αίτημα στο Κογκρέσο, με το οποίο να ανακοινώνει την πρόθεσή του να εισηγηθεί την ...








Με τα σημερινά δεδομένα, το Στέιτ Ντιπάρτμεντ ΔΕΝ έστειλε αίτημα στο Κογκρέσο, με το οποίο να ανακοινώνει την πρόθεσή του να εισηγηθεί την πώληση 40 F-16 σημειώνεται.

Ναυαγεί το σχέδιο των Τούρκων για τα F-16 μετά την άμεση αντίδραση των Αμερικανών νομοθετών.

Το δημοσίευμα της WSJ, στο οποίο αναφέρεται ότι μια ανώνυμη ομάδα αξιωματούχων της προεδρίας Μπάιντεν, ζήτησαν από το Κογκρέσο να εγκρίνει την αναβάθμιση των Τουρκικών F-16, προκάλεσε την έντονη αντίδραση Αμερικανών νομοθετών, γράφει το americanherald.gr.

Όπως σημειώνεται, η WSJ αγνόγησε το γεγονός ότι η Άγκυρα βρίσκεται υπό καθεστώς σκληρών Αμερικανικών κυρώσεων.

Ο φιλέλληνας βουλευτής από το Νιού Τζέρσι, Φρανκ Παλόνε (Δημοκρατικοί), έγραψε στο twitter ότι οι ΗΠΑ δεν πρέπει να ανταμείψουν την Τουρκία με νέα όπλα, τονίζεται στο americanherald.gr.

Με τα σημερινά δεδομένα, το Στέιτ Ντιπάρτμεντ ΔΕΝ έστειλε αίτημα στο Κογκρέσο, με το οποίο να ανακοινώνει την πρόθεσή του να εισηγηθεί την πώληση 40 F-16 σημειώνεται.

«Καταδικάζω έντονα την προτεινόμενη πώληση όπλων στην Τουρκία. Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν πρέπει να ανταμείψουν την Τουρκία με νέα όπλα και στρατιωτικό εξοπλισμό, δεδομένου του μακροχρόνιου ιστορικού του καθεστώτος Ερντογάν σε εγχώριες και διεθνείς παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, αποσταθεροποιητικές ενέργειες στην περιοχή και αποτυχία τήρησης των δεσμεύσεων του ΝΑΤΟ» αναφέρει μεταξύ άλλων ο Φρανκ Παλόνε.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.