Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ουκρανία – Μαρτυρία σοκ: Νεαροί Ρώσοι στρατιώτες αυτοκτονούν ή αυτοτραυματίζονται για να γλιτώσουν την φρίκη

  Σαν πρόβατα επί σφαγή είναι οι νεαροί και άπειροι Ρώσοι στρατιώτες τους οποίους έριξε στην φωτιά του πολέμου στην Ουκρανία, ο Βλαντιμίρ Π...

 







Σαν πρόβατα επί σφαγή είναι οι νεαροί και άπειροι Ρώσοι στρατιώτες τους οποίους έριξε στην φωτιά του πολέμου στην Ουκρανία, ο Βλαντιμίρ Πούτιν μην υπολογίζοντας τίποτα.

Όπως αποκαλύπτει σήμερα η DailyMail μέσα από την μαρτυρία ενός νεαρού Ρώσου στρατιώτη, πολλοί, είτε αυτοτραυματίζονται, είτε αυτοκτονούν για να γλιτώσουν από την φρίκη του πολέμου.

Σύμφωνα με τον μόλις 20 ετών Ρώσο στρατιώτη ο οποίος είναι πλέον αιχμάλωτος των Ουκρανών, μόνο ο ίδιος έγινε μάρτυρας δυο αυτοκτονιών στο μέτωπο. Άλλοι αυτοπυροβολούνται προκειμένου να τους στείλουν πίσω στην Ρωσία.

Ο νεαρός στρατιώτης είπε: «Όλοι είναι σε πανικό και θέλουν να φύγουν να γυρίσουν πίσω αλλά δεν υπάρχει τρόπος».

Κάποιοι προσπάθησαν να αυτοτραυματιστούν και άλλοι δεν άντεχαν ούτε αυτό και αυτοκτόνησαν. Τι δεν άντεχαν; Εξηγεί: «Κατ’ αρχήν φοβόντουσαν. Επίσης, δεν είχαν προμήθειες. Δεν υπήρχε ούτε φαγητό, ούτε νερό. Υπήρχαν μέρες που μας έδιναν μια μερίδα κι αυτή λειψή να την μοιραστούμε τρεις».

Ο νεαρός στρατιώτης κατάγεται από ένα μικρό χωριό και ο μόνος λόγος που πήγε να καταταγεί ήταν για να βγάλει κάποια χρήματα προκειμένου να βοηθήσει την οικογένειά του. Λέει ακόμα ότι η μητέρα του είναι επηρεασμένη από την ρωσική προπαγάνδα. Του επέτρεψαν να της μιλήσει από την αιχμαλωσία και της είπε ότι όλα είναι ψέματα αλλά και πάλι εκείνη δεν τον πίστεψε.

«Με ρώτησε αν μου έχουν δώσει κάτι. Αν είμαι υπνωτισμένος, όταν της είπα ότι όλα όσα βλέπει στην ρωσική τηλεόραση είναι ψέματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.