Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Χανιά: Βουλγάρα που πρόσεχε ηλικιωμένο άδειασε τον τραπεζικό λογαριασμό του την ημέρα της κηδείας του

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στα Χανιά με πρωταγωνίστρια μία γυναίκα που πρόσεχε έναν ηλικιωμένο άνδρα. Αυτός πέθανε και την ημέρα ...





Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στα Χανιά με πρωταγωνίστρια μία γυναίκα που πρόσεχε έναν ηλικιωμένο άνδρα. Αυτός πέθανε και την ημέρα που γινόταν η κηδεία του η 47χρονη άδειασε τον τραπεζικό του λογαριασμό χρησιμοποιώντας στην κάρτα του.

H γυναίκα με καταγωγή από τη Βουλγαρία βρίσκεται από την Τρίτη (10/5) στα χέρια της αστυνομίας και όπως αποδείχθηκε είχε κλέψει την τραπεζική κάρτα του ηλικιωμένου και προχώρησε σε διαδοχικές αναλήψεις αφαιρώντας από τον λογαριασμό του το ποσό των 1.030 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μόλις ο ηλικιωμένος πέθανε η γυναίκα από τη Βουλγαρία φαίνεται ότι δεν έχασε χρόνο και πήρε την τραπεζική κάρτα του παππού με την οποία έκανε ανάληψη χρηματικού ποσού από τον λογαριασμό του.

Μάλιστα, επειδή δεν μπορούσε στην πρώτη ανάληψη να «σηκώσει» όλο το ποσό από την τράπεζα, έσπευσε την ημέρα μάλιστα της κηδείας του ηλικιωμένου, να ξαναπάει σε ΑΤΜ και να σηκώσει και το υπόλοιπο ποσό που βρισκόταν στον λογαριασμό.

Δυστυχώς, για εκείνη το παιδί του θανόντος που είχε πρόσβαση στον λογαριασμό του πατέρα του είδε τις αναλήψεις και ενημέρωσε αμέσως το Αστυνομικό τμήμα Κισάμου που μετά από έρευνα κατέληξε ότι πίσω από τις αναλήψεις κρυβόταν η 47χρονη Βουλγάρα που τον πρόσεχε όταν αυτός ήταν εν ζωή.

Οι αστυνομικές αρχές της Κισάμου κινήθηκαν μεθοδικά και σε έλεγχο που πραγματοποίησαν στο σπίτι της 47χρονης βρήκαν την τραπεζική κάρτα του ηλικιωμένου καθώς και αποδείξεις από τις αναλήψεις που έκανε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.