Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κορδελιό: Ζευγάρι έκρυβε στο πορτ μπαγκάζ αλλοδαπούς λαθρομετανάστες και ένα ανήλικο παιδί

Μπλόκο σε ΙΧ που μετέφερε παράνομα μετανάστες έστησαν αστυνομικoί στο Κορδελιό. Συνέλαβαν τρία άτομα, από τα οποία ένα ζευγάρι, που εμπλέκ...









Μπλόκο σε ΙΧ που μετέφερε παράνομα μετανάστες έστησαν αστυνομικoί στο Κορδελιό. Συνέλαβαν τρία άτομα, από τα οποία ένα ζευγάρι, που εμπλέκεται σε υπόθεση παράνομης μεταφοράς αλλοδαπών.

Ειδικότερα, αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών της πόλης, εντόπισαν, στην περιοχή της Μοναστηρίου, στο ύψος του Κορδελιού, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με οδηγό έναν 45χρονο και συνοδηγό μία 26χρονη σύντροφό του.

Ύστερα από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, εντοπίστηκαν να επιβαίνουν έξι αλλοδαποί – οι δύο στον χώρο αποσκευών – καθώς και το ανήλικο παιδί του ζευγαριού.

Από την έρευνα των αστυνομικών διαπιστώθηκε ότι, ένας από τους μετανάστες, ηλικίας 18 ετών, ήταν άμεσος συνεργός του ζευγαριού οπότε και συνελήφθη.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για «εγκληματική οργάνωση, άμεση συνέργεια και παράνομη μεταφορά – προώθηση στο εσωτερικό της χώρας», και θα οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.