Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τρόμος στη Θεσσαλονίκη: Πακιστανοί Βγήκαν στο μπαλκόνι και τους πυροβόλησαν άλλοι Πακιστανοί!

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας, thesstoday.gr, τρεις Πακιστανοί ηλικίας 18, 20 και 33 ετών κατευθύνθηκαν σε σπίτι στις Συκιές αναζ...









Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας, thesstoday.gr, τρεις Πακιστανοί ηλικίας 18, 20 και 33 ετών κατευθύνθηκαν σε σπίτι στις Συκιές αναζητώντας ομοεθνείς τους που φαίνεται να είχαν «προηγούμενα».

Οι ομοεθνείς τους βγήκαν στο μπαλκόνι έπειτα από φωνές και τότε ο 33χρονος πυροβόλησε με περίστροφο προς το μέρος τους. Ακολούθως τράπηκαν σε φυγή.

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας

Η ΕΛ.ΑΣ. εξέδωσε ανακοίνωση για το περιστατικό αναφέροντας τα εξής:

«Συνελήφθησαν απογευματινές ώρες στην περιοχή του Ευόσμου, έπειτα από αναζητήσεις αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Νεάπολης – Συκεών, με τη συνδρομή του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας και της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης τρία άτομα για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Πρόκειται για τρεις αλλοδαπούς ηλικίας 33, 18 και 20 ετών, σε βάρος των οποίων, καθώς και σε βάρος 22χρονου ομοεθνή τους που αναζητείται, σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία.

Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από την έρευνα, οι προαναφερόμενοι ξημερώματα της ίδιας ημέρας μετέβησαν σε οικία στην περιοχή των Συκεών όπου διαμένουν ομοεθνείς τους και ο 33χρονος πυροβόλησε με περίστροφο προς το μέρος τους, χωρίς να υπάρξει τραυματισμός.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.