Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ξύλό από μαύρο νεαρό σε λευκό ηλικιωμένο δεν είναι ρατσισμός! ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ από κάμερα ασφαλείας με τον άγριο ξυλοδαρμό – Τον ρίχνει κάτω και τον κλωτσά στο πρόσωπο

Την άγρια επίθεση που δέχτηκε ένας ηλικιωμένος άντρας ακόμη και με κλωτσιές στο πρόσωπο κατέγραψε κάμερα ασφαλείας. Το θύμα φαίνεται να πέφ...









Την άγρια επίθεση που δέχτηκε ένας ηλικιωμένος άντρας ακόμη και με κλωτσιές στο πρόσωπο κατέγραψε κάμερα ασφαλείας. Το θύμα φαίνεται να πέφτει στο έδαφος έξω από ένα συγκρότημα κατοικιών στο Μπρονξ της Νέας Υόρκης το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας και ο δράστης να συνεχίζει να τον ξυλοκοπεί.

Του σοκαρισικού βίντεο προηγήθηκε μια λεκτική αντιπαράθεση ανάμεσα στο 77χρονο θύμα και τον πολύ νεότερο άντρα, το όνομα του οποίου δεν έχει γίνει γνωστό.

Το βίντεο έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία της Νέας Υόρκης και σε αυτό φαίνεται ο ύποπτος να ρίχνει γροθιά στο πρόσωπο τον άντρα, ρίχνοντάς τον στο έδαφος. Το θύμα βάζει το μπαστούνι του μπροστά για να προστατευτεί, όμως ο δράστης του πετά κάτι από ένα ποτήρι που κρατά και τον κλωτσά στο πρόσωπο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, προσπάθησε επίσης να ληστέψει τον άντρα, αλλά έφυγε με άδεια χέρια. Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε σταθερή κατάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.