Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Το Ισλάμ σαρώνει την Σουηδία... Καθημερινότητα οι βιασμοί και οι επιθέσεις με χειροβομβίδες (!)

Βομβιστικές επιθέσεις, πυροβολισμοί και ταραχές αυξάνονται στη Σουηδία. Πρέπει να μιλήσουμε για το γιατί. Μπρένταν Ο’ Νιλ Κάτι είναι σάπιο...



Βομβιστικές επιθέσεις, πυροβολισμοί και ταραχές αυξάνονται στη Σουηδία. Πρέπει να μιλήσουμε για το γιατί. Μπρένταν Ο’ Νιλ

Κάτι είναι σάπιο στο κράτος της Σουηδίας. Οι επιθέσεις με χειροβομβίδες έχουν εκτοξευθεί τα τελευταία χρόνια. Η Σουηδία είναι πλέον η μόνη χώρα εκτός του Μεξικού στην οποία η αστυνομία καταγράφει τον αριθμό επιθέσεων με χειροβομβίδες. Οι εκρήξεις γενικά αυξάνονται.

«Οι 100 εκρήξεις της Σουηδίας φέτος: Τι συμβαίνει;», ρώτησε ένα μπερδεμένο BBC το 2019. Το 2020 σημειώθηκαν περισσότερες από 200 εκρήξεις και 360 πυροβολισμοί. Το ποσοστό δολοφονιών για το 2020 ήταν το υψηλότερο στη Σουηδία τα τελευταία 18 χρόνια: 124 άνθρωποι σκοτώθηκαν και το 39% των δολοφονιών έγιναν με όπλα.

Η Σουηδία είναι η μόνη χώρα στην Ευρώπη στην οποία οι θανατηφόροι πυροβολισμοί έχουν αυξηθεί από το 2000.

Ακόμη και η Guardian που λάτρευε την Σουηδία χρειάστηκε να παραδεχτεί, με αρκετή σύγχυση, ότι η Σουηδία σε λιγότερο από μια δεκαετία έχει ξεφύγει από «ένα από τα χαμηλότερα ποσοστά βίας με όπλα σε ένα από τα υψηλότερα ».

Μετά είναι οι ταραχές. Το 2017, το προάστιο Rinkeby της Στοκχόλμης συγκλονίστηκε από ταραχές όταν αστυνομικοί προσπάθησαν να συλλάβουν κάποιον ως ύποπτο για διακίνηση ναρκωτικών. Το 2020, ταραχές συγκλόνισαν τις νότιες πόλεις Μάλμο και Ρόνεμπυ, μετά το κάψιμο ενός Κορανίου από ακροδεξιούς εξτρεμιστές. Ομάδες πέταξαν πέτρες στην αστυνομία και έκαψαν καταφύγια λεωφορείων, ενώ μερικοί από αυτούς φώναζαν «Αλλάχου ακμπάρ!» ενώ το έκαναν.

Υπήρξαν ακόμη χειρότερες ταραχές φέτος. Και πάλι ως απάντηση σε μια δημόσια βεβήλωση ενός Κορανίου, οι ταραχοποιοί προκάλεσαν τεράστιες ζημιές στο Orebro, το Malmo, το Norrkoping και το Linkoping. Εκατό αστυνομικοί και 14 πολίτες τραυματίστηκαν και περισσότερα από 20 οχήματα καταστράφηκαν.

Ο αρχηγός της εθνικής αστυνομίας της Σουηδίας είπε ότι «δεν είχε δει ποτέ τέτοιες βίαιες ταραχές». Πρωτοφανείς βομβιστικές επιθέσεις, πυροβολισμοί και ταραχές – τι συμβαίνει σε αυτό το έθνος που κάποτε επαινούνταν τόσο ευρέως ως σοσιαλδημοκρατικός παράδεισος;

Την περασμένη εβδομάδα, η Σουηδή πρωθυπουργός Μαγκανταλένα Άντερσον, μας έδωσε μια ιδέα. Θαρραλέα – δεδομένης της κουλτούρας της ακύρωσης που τείνει να περιβάλλει ζητήματα που σχετίζονται με τη μετανάστευση – η κ. Άντερσονείπε ότι η ένταξη αποτυγχάνει στη Σουηδία.

Η Σουηδία δεν έχει ενσωματώσει επιτυχώς στον κοινωνικό και ηθικό της ιστό μερικούς από τον τεράστιο αριθμό μεταναστών που έφερε κατά τη διάρκεια της μεγάλης μεταναστευτικής κρίσης του 2015, είπε, και ως αποτέλεσμα έχουμε τώρα «παράλληλες κοινωνίες». Στον απόηχο των ταραχών του περασμένου μήνα, όταν σε μεγάλο βαθμό μουσουλμανικοί όχλοι εξέφρασαν τη βίαιη οργή τους για την υποτίμηση ενός Κορανίου, η Άντερσον απευθύνθηκε ειλικρινά στον σουηδικό λαό.

«Η ενσωμάτωση ήταν πολύ κακή και την ίδια στιγμή που είχαμε μεγάλες [ποσά] μετανάστευσης», είπε. «Η κοινωνία ήταν πολύ αδύναμη, οι πόροι για την αστυνομία και τις κοινωνικές υπηρεσίες ήταν πολύ αδύναμοι.» Αυτή η αποτυχία ένταξης οδήγησε, αναπόφευκτα, σε «διαχωρισμό», είπε, έτσι ώστε τώρα έχουμε «παράλληλες κοινωνίες στη Σουηδία – ζούμε στην ίδια χώρα αλλά σε εντελώς διαφορετικές πραγματικότητες».

Τόσο ο ισλαμισμός όσο και ο δεξιός εξτρεμισμός μπόρεσαν να εμπλακούν στην «αδύναμη» κοινωνία μας, είπε η Άντερσον. Η Άντερσον πρέπει να επαινεθεί για την ειλικρίνειά της. Δυστυχώς, μεγάλο μέρος της πρόσφατης αύξησης του βίαιου εγκλήματος και της κοινωνικής δυσφορίας στη Σουηδία προήλθε από κοινότητες μεταναστών. Όπως αναγκάστηκε να παραδεχτεί πέρυσι το Υπουργείο Εξωτερικών της Σουηδίας, ως απάντηση στο παγκόσμιο ενδιαφέρον για τη φαινομενική αποσταθεροποίηση της Σουηδίας, «άτομα που γεννήθηκαν στο εξωτερικό έχουν 2,5 φορές περισσότερες πιθανότητες να εγγραφούν ως ύποπτοι για έγκλημα σε σύγκριση με άτομα που γεννήθηκαν στη Σουηδία από δύο ντόπιους- γεννημένοι γονείς. Η σουηδική αστυνομία λέει ότι μεγάλο μέρος της βομβιστικής επίθεσης και της βίας με όπλα των τελευταίων ετών είναι έργο εγκληματικών συμμοριών που αποτελούνται από νέους γεννημένους στο εξωτερικό – «εγκληματικές φυλές που έχουν εντελώς διαφορετική κουλτούρα».


Ή σκεφτείτε τα στατιστικά της Σουηδίας για σεξουαλικά αδικήματα. Τέσσερις αξιότιμοι κοινωνικοί επιστήμονες στη Σουηδία μελέτησαν τις τάσεις του βιασμού τις τελευταίες δύο δεκαετίες. Διαπίστωσαν ότι από όσους καταδικάστηκαν για βιασμό, το 40,8% ήταν Σουηδικής καταγωγής με γονείς σουηδικής καταγωγής, ενώ το 47,7% γεννήθηκε εκτός Σουηδίας. Από τους ξένους άντρες που καταδικάστηκαν για βιασμό, το 34,5 τοις εκατό ήταν από τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική και το 19,1 τοις εκατό ήταν από άλλα μέρη της Αφρικής. Αυτό είναι αναμφισβήτητα εντυπωσιακό.
…………………

5/5/2022

Σχ.https://tourkikanea.gr : Την φωτογραφία την επιλέξαμε εμείς.

Σουηδέζα 14 ετών που αυτοκτόνησε μετά από βιασμό από μουσουλμάνους….



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.