Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πόλεμος στην Ουκρανία: Νέα αμερικανικά Χόβιτσερ ανέπτυξε το Κίεβο στη γραμμή του μετώπου

     Σύμφωνα με την αμερικανική πρεσβεία, επρόκειτο να σταλούν 90 πυροβόλα και έχουν παραδοθεί όλα πλην ενός – Τα Μ-777 θεωρούνται πολύ σημ...




  


 
Σύμφωνα με την αμερικανική πρεσβεία, επρόκειτο να σταλούν 90 πυροβόλα και έχουν παραδοθεί όλα πλην ενός – Τα Μ-777 θεωρούνται πολύ σημαντικά λόγω του μεγάλου βεληνεκούς και της ακρίβειάς τους – Δείτε βίντεο με την εκπαίδευση Ουκρανών στρατιωτών

Στις γραμμές του ουκρανικού μετώπου με τη Ρωσία βρίσκονται πολλά από τα νέα αμερικανικά χόβιτσερ M-777 που έχει παραλάβει το Κίεβο, ανακοίνωσε σήμερα η αμερικανική πρεσβεία της ουκρανικής πρωτεύουσας, που διευκρινίζει ότι επρόκειτο να σταλούν 90 τέτοια πυροβόλα και έχουν παραδοθεί όλα εκτός από ένα.

Η αμερικανική πρεσβεία ανάρτησε βίντεο των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων, στα οποία Ουκρανοί στρατιώτες φαίνονται να εκπαιδεύονται στη χρήση των συγκεκριμένων πυροβόλων.

Τα χόβιτσερ Μ-777 είναι μέρος του στρατιωτικού εξοπλισμού που έστειλε η Ουάσινγκτον στην Ουκρανία για να αντιμετωπίσει τη ρωσική εισβολή, ενώ θεωρούνται ιδιαίτερα σημαντικά λόγω του μεγάλου βεληνεκούς και της ακρίβειάς τους.

«Μ-777 Howitzers εν δράσει. Τμήμα του τελευταίου πακέτου ύψους 800 εκατομμυρίων δολαρίων των Ηνωμένων Πολιτειών για τις Ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις», αναφέρεται στο λογαριασμό της πρεσβείας στο Twitter.

«Τα 90 χόβιτσερ που εστάλησαν από τις Ηνωμένες Πολιτείες βρίσκονται τώρα, εκτός από ένα, στην Ουκρανία και πολλά είναι τώρα ανεπτυγμένα στις γραμμές του μετώπου», προστίθεται.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.