Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ουκρανία: «Αν ο Πούτιν χάσει τον πόλεμο, θα τον σκοτώσουν» εκτιμούν αναλυτές

Η Ρωσία συναντά σθεναρή αντίσταση κατά την εισβολή της στην Ουκρανία με τον Βλαντιμίρ Πούτιν να βρίσκεται στο στόχαστρο. Μετά τις φήμες...






Η Ρωσία συναντά σθεναρή αντίσταση κατά την εισβολή της στην Ουκρανία με τον Βλαντιμίρ Πούτιν να βρίσκεται στο στόχαστρο.

Μετά τις φήμες για την υγεία του Βλάντιμίρ Πούτιν, Ρώσοι ολιγάρχες τον καλούν να σταματήσει τον πόλεμο, ενώ κορυφαίοι αναλυτές εκτιμούν πως εάν δεν κερδίσει τον πόλεμο στην Ουκρανία, θα τον δολοφονήσουν.

Συγκεκριμένα Ρώσοι ολιγάρχες που έχουν αυτοεξοριστεί τον καλούν να σταματήσει τον πόλεμο, τη στιγμή μάλιστα που στελέχη μυστικών υπηρεσιών της Μόσχας του γυρνούν για πρώτη φορά την πλάτη σύμφωνα με το Star.

Αν οι συγκρούσεις συνεχιστούν… θα ρημάξουν και τις δύο χώρες προειδοποιεί ο «πεινασμένος επενδυτής», όπως είναι γνωστός ο Μ. Φρίντμαν, ο πρώτος ολιγάρχης που τάχθηκε κατά της εισβολής στην Ουκρανία.

Από την άλλη ο εξόριστος Ο. Τινκόφε τόνισε ότι γυρίζοντας την πλάτη στον Πούτιν έχασε… τα πάντα, αλλά όχι την ψυχή του. Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Μ. Κοντορκόφσκι που αποκαλεί τον Ρώσο Πρόεδρο «εχθρό της ανθρωπότητας και τρελό».

Και όλα αυτά την ώρα που τις επιλογές του Βλαντιμίρ Πούτιν έχουν αρχίσει να αμφισβητούν μέχρι και τα μέλη του «siloviki», του πανίσχυρου ρωσικού μπλοκ που συσπειρώνει στελέχη των μυστικών υπηρεσιών. «Του την έχουν… στημένη αν δεν νικήσει τον πόλεμο», λένε ειδικοί.

«Πολεμά για να παραμείνει στην εξουσία. Αν χάσει την εξουσία, θα τελειώσει. Εννοώ… τελείωσε! Θα είναι στον άλλον κόσμο. Συμφωνώ απολύτως σε αυτό», εκτιμά απόστρατος Αμερικανός στρατηγός.

Ο Ρώσος ολιγάρχης Άλεξ Κονανίκιν εμφανίζεται να δίνει αμοιβή εκατομμυρίων δολαρίων για το κεφάλι του Πούτιν.

Δημοσιεύματα εξάλλου μιλούν για προβλήματα υγείας του προέδρου της Ρωσίας. Η New York Post γράφει ότι ο Πούτιν μάλλον θα υποβληθεί σε χειρουργείο για τον καρκίνο και ότι θα μεταφέρει την εξουσία στον επικεφαλής της ασφάλειας της Ρωσίας, Νικολάι Πατρούσεφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.