Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Το παιδί μπήκε στο νοσοκομείο με 37 πυρετό κι έφτασε να έχει 42» ξεσπά η γιαγιά της 3χρονης που πέθανε στο Ιπποκράτειο

Ξέσπασε η γιαγιά του τρίχρονου κοριτσιού που πέθανε στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης, μιλώντας στο Mega και ζητώντας να μάθει την αιτία, η οποία...






Ξέσπασε η γιαγιά του τρίχρονου κοριτσιού που πέθανε στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης, μιλώντας στο Mega και ζητώντας να μάθει την αιτία, η οποία επέφερε το μοιραίο για την εγγονή της.

Η μικρή Κατερίνα μπήκε στο νοσοκομείο με ένα πρήξιμο στον αστράγαλο και κατέληξε με ανακοπή καρδιάς. «Τίποτα δεν είχε. Μια απλή ίωση ήτανε και από την ίωση ήρθε ο θάνατος» τόνισε.

Τη Μεγάλη Τρίτη, οι γονείς μετέφεραν το παιδί στο Παπαγεωργίου με πρήξιμο στον αστράγαλο και ήπιο πυρετό.

«Εξετάστηκε από ορθοπεδικούς, δεν βρήκαν κάτι και μετά εισήχθη στην παιδιατρική για διερεύνηση», λέει η Κατερίνα Αποστολίδου, τεχνική σύμβουλος οικογένειας. Ο ορθοπεδικός δε διαπίστωσε οστική βλάβη με το πρήξιμο και τον πυρετό πάντως να μην υποχωρούν ενώ παρουσιάστηκε και εξάνθημα.

«Το πήγανε το παιδί, του βάλανε μια πεταλούδα στο χέρι και λένε αύριο θα του κάνουμε αξονική, την Μεγάλη Τετάρτη, πέρασε η Μεγάλη Τετάρτη πουθενά η αξονική. Πέρασε η Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή, Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη και ήρθε η άλλη Παρασκευή να κάνουμε την αξονική», λέει η γιαγιά της.

Έντεκα μέρες πέρασαν και σύμφωνα με την οικογένεια η αξονική έγινε μόλις την περασμένη Παρασκευή, η οποία έδειξε υγρό στον πνεύμονα. Στο διάστημα αυτό, οι γονείς ζητούσαν από τους γιατρούς μια πειστική διάγνωση.

«Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε. Είναι αδιανόητο αυτό που συνέβη. Τι ήταν αυτό; Δεν μπορώ να το πιστέψω. Δεν γνωρίζουμε τίποτα για το τι πραγματικά έγινε, τίποτα. Γι’ αυτό κινηθήκαμε νομικά, ώστε να μάθουμε την αλήθεια».

Το παιδί διασωληνώνεται και μεταφέρεται στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης, εκεί όπου κατέληξε μέσα σε 2,5 ώρες. «Το παιδί πήγε με 37 πυρετό στο νοσοκομείο και βρέθηκε να έχει 42 την Παρασκευή. Έλεγε ο πατέρας στη γιατρό “να πάρω το παιδί να υπογράψω για να το πάω σε ένα άλλο νοσοκομείο. Στην Αθήνα στο Παίδων”. Του απαντούσε “όχι, πηγαίνουμε από το καλό στο καλύτερο”».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.