Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Συλλήψεις ανηλίκων στο Βόλο – Έπεσαν μπροστά στις ρόδες αυτοκινήτου ανυποψίαστου οδηγού για να το βιντεοσοπήσουν!

Ένα επικίνδυνο παιχνίδι έχει κάνει την εμφάνισή του στους δρόμους της πόλης του Βόλου. Σύμφωνα με το Magensianews.gr είναι μία πρόκληση που...









Ένα επικίνδυνο παιχνίδι έχει κάνει την εμφάνισή του στους δρόμους της πόλης του Βόλου.

Σύμφωνα με το Magensianews.gr είναι μία πρόκληση που έχουν βρει τα παιδιά για να δοκιμάζουν τις αντοχές τους αλλά και τα αντανακλαστικά των οδηγών.

Μόλις πέσει το σκοτάδι πετάγονται στις ρόδες ανυποψίαστων οδηγών και ο κίνδυνος ατυχήματος είναι μεγάλος.

Όπως έγινε γνωστό, συνελήφθησαν, χθες το βράδυ στο Βόλο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βόλου, ένας 17χρονος, ένας 14χρονος Έλληνας και ένας 13χρονος υπήκοος Ρουμανίας, για επικίνδυνες παρεμβάσεις στην οδική συγκοινωνία.

Ειδικότερα, οι ανήλικοι εισήλθαν τρέχοντας στο οδόστρωμα, περνώντας με πρόθεση, μπροστά και σε πάρα πολύ κοντινή απόσταση από διερχόμενο Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, διαταράσσοντας την ασφάλεια της συγκοινωνίας και θέτοντας σε κίνδυνο τους χρήστες του οδικού δικτύου και τους εαυτούς τους.

Επιπλέον, συνελήφθησαν οι πατέρες των ημεδαπών και η μητέρα του αλλοδαπού για το αδίκημα της παραμέλησης της εποπτείας ανηλίκου.

Οι ανήλικοι αφέθηκαν ελεύθεροι κατόπιν προφορικής εντολής του κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ οι πατέρες και η μητέρα θα οδηγηθούν αρμοδίως.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.