Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αυτά πιστεύουν οι τούρκοι σήμερα... «Οι ΗΠΑ έχουν σχέδια να εισβάλουν στην Κωνσταντινούπολη και σε όλη την Ανατολία»!

Αυτά ακρινώς πιστεύουν σήμερα οι τούρκοι και τα επαναλαμβάνουν συνέχεια είτε σε εκπομπές είτε με δημοσιεύματα σε μεγάλες εφημερίδες. Μια δό...









Αυτά ακρινώς πιστεύουν σήμερα οι τούρκοι και τα επαναλαμβάνουν συνέχεια είτε σε εκπομπές είτε με δημοσιεύματα σε μεγάλες εφημερίδες. Μια δόση αλήθεια την έχουν. Άλλα είναι υπερβολές, αλλά σημασία έχει ότι το καλλιεργούμενο αντιδυτικό κλίμα δεν είναι διόλου απίθανο να οδηγήσουν την τουρκία σε δρόμους που οι "προφητείες" τους θα καταστούν αυτοεκπληρούμενες...

Αποκυήματα της τουρκικής φαντασίας, ή υπαρκτά γεγονότα, οι ισχυρισμοί για αμερικανικές και ισραηλινές μυστικές βάσεις εντός Τουρκίας, που έχουν στόχο την εκ των έσω διάλυση της χώρας και την κατάληψη της Κωνσταντινούπολης την κατάλληλη ώρα.

Μεγάλη τουρκική εφημερίδα πριν λίγο καιρό, οποία ισχυρίστηκε ότι δήθεν έτσι θα καταλάβουν οι ΗΠΑ την Κωνσταντινούπολη, η οποία όπως αποδεικνύεται, φοβούνται οι Τούρκοι μην την χάσουν, ειδικά μετά το κλείσιμο των Στενών του Βοσπόρου με αφορμή τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Ο Τούρκος παρουσιαστής Αζίζ Ουστέλ (Aziz Üstel) διηγήθηκε ένα γεγονός, σύμφωνα με το οποίο όταν ο Αλί Ναΐλ Κουμπαλί (Ali Nail Kubalı), πρόεδρος του κολοσσού «Yasar Holding», ζούσε στις ΗΠΑ, του είχε αποκαλύψει ένα σχέδιο για την κατάληψη της Κωνσταντινούπολης.

Χρησιμοποιώντας τα λόγια ενός διάσημου Αμερικανού δημοσιογράφου, του Σέιμουρ Χαρς (Seymour Harsh), ο Τούρκος μεγιστάνας ανέφερε ότι, «οι ΗΠΑ έχουν πολλές μυστικές βάσεις στην Τουρκία.

»Το Ισραήλ γνωρίζει όλες αυτές τις βάσεις. Το PKK επίσης.

»Σε αυτές τις ξένες βάσεις που υπάρχουν στην Τουρκία κρυφά ή φανερά, εκατοντάδες Αμερικανοί του Γραφείου Ειδικών Ερευνών της Πολεμικής Αεροπορίας εργάζονται μέρα νύχτα για αυτά τα σχέδια εισβολής».

Ο Αλί Ναΐλ Κουμπαλί περιγράφει ένα γεγονός που έζησε στις ΗΠΑ:

«Έκανα παρουσίαση σχετικά με τις οργανωτικές δομές στο διοικητικό συμβούλιο ενός οργανισμού στην πόλη Wichita.

»Ένα άτομο αφρικανικής καταγωγής με πλησίασε στο τέλος της παρουσίασης και μου είπε:

»”Έχεις ξενική προφορά από πού είσαι;”.

»Όταν του είπα ότι είμαι και Τούρκος, άρχισε να μιλάει άπταιστα τούρκικα, εξηγώντας ότι αποσύρθηκε από τις ένοπλες δυνάμεις και ότι έμαθε τουρκικά στο Σχολείο Γλωσσών των Χερσαίων Δυνάμεων των ΗΠΑ».

Ο Κουμπαλί τον ρώτησε γιατί έμαθε τουρκικά και ο Αμερικανός γελώντας απάντησε:

«Η Κωνσταντινούπολη ήταν αποστολή μου.

»Ήμουν υπεύθυνος για την ορθή εξακρίβωση των ονομάτων των δρόμων, τα οποία θα άλλαζαν τουρκικές ομάδες πολιτικής άμυνας, ώστε να χαθούν οι Ένοπλες Δυνάμεις των ΗΠΑ όταν εισβάλουν στην Κωνσταντινούπολη.

»Παρόλο που είμαι συνταξιούχος, περνάω κάθε χρόνο τις διακοπές μου στην Κωνσταντινούπολη…

»Γνωρίζω την Κωνσταντινούπολη μέχρι τους πιο μικρούς της δρόμους».

Όταν ο Κουμπαλί του επεσήμανε, «Είμαστε σύμμαχοι… Είμαστε μέλη του ΝΑΤΟ», ο Αμερικανός αντισυνταγματάρχης ε.α. γέλασε και είπε:

«Οι ΗΠΑ έχουν σχέδια να εισβάλουν όχι μόνο στην Κωνσταντινούπολη αλλά και σε όλη την Ανατολία!».

Μόλις τον Ιούνιο του 2021, ο Τούρκος ναύαρχος ε.α. Τζιχάτ Γιαϊτζί, ο οποίος επηρεάζει την εξωτερική πολιτική της Τουρκίας, δήλωσε:

«Ο Μπάιντεν είχε δηλώσει: “Θέλω να να δω την ίδρυση ενός ανεξάρτητου κουρδικού κράτους”. Αυτά είναι ασύμβατα με συμμαχίες.

»Μετά από αυτό ξέρετε τι θα έρθει;

»Ένα “Ελληνορθόδοξο Βατικανό” στην Κωνσταντινούπολη. Το λένε ανοιχτά.

»Πρόκειται για ένα έργο που διαταράσσει την ενότητα και την ακεραιότητα της Τουρκίας.

»Ταυτόχρονα, η Τουρκία πρέπει να διαφοροποιήσει τα οπλικά της συστήματα.

»Δεν θα πρέπει να αγοράζουμε όπλα από την Δύση».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.